Olimpiyat Üçüncüsü Öğrencilerden SAMGİAD'a Teşekkür Ziyareti

Güney Kore'de düzenlenen Asya Uluslararası Matematik Olimpiyatları'nda Samsun'u ve Türkiye'yi temsil eden ve dünya üçüncüsü olan Canik Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, kendilerine sponsor olan SAMGİAD'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Olimpiyat Üçüncüsü Öğrencilerden SAMGİAD'a Teşekkür Ziyareti
19 Eylül 2024 - 14:32
Canik Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Eymen Üstün ve Kerem Tunçel, 26-30 Temmuz tarihleri arasında Güney Kore'de yapılan Asya Uluslararası Matematik Olimpiyatları'nda (AIMO) Samsun'u ve Türkiye'yi temsil etti. Öğrenciler 3. sınıflar ve 4. sınıflar kategorisinde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazanmayı başardı. Okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler Eymen Üstün ve Kerem Tunçel, Canik Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Cebrail Yıldırım ve danışman öğretmenleri Fatma Ağaçdiken ile birlikte kendilerine sponsor olan Samsun Genç İş İnsanları Derneği'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.
Canik Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Cebrail Yıldırım, desteklerinden dolayı SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, Görsel Sanatlar öğretmeni Yeliz Gürsoy'un Samsun'un kültürel değerlerini yansıttığı Canik Bilim ve Sanat Merkezi adına tescilli Samsun tablosunu hediye etti.
SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir ise, ''Samsun'umuzu ve ülkemizi temsil eden iki yetenekli çocuğumuza dernek olarak elimizden gelen desteği verdik. Onlar da ülkemize dünya üçüncülüğü getirdiler. Tebrik ediyor ve başarılarını devamını diliyorum'' diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum