"OMÜ RADYO" FİNALDE…

İletişim Fakültesinde yayın yapan OMÜ Radyo, “Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri” yarışmasında elemeyi geçerek finalde yarışmaya hak kazandı

"OMÜ RADYO" FİNALDE…
27 Ocak 2017 - 18:31
7- Boş kalıp haberİletişim Fakültesinde yayın yapan OMÜ Radyo, “Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri” yarışmasında elemeyi geçerek finalde yarışmaya hak kazandı.
7 Şubat'a kadar www.sihirlimikrofon.org adresinden 12. kategori olan "En iyi üniversite radyosu" başlığı altında OMÜ Radyo'yu seç, onayla ve sitede verilen kodu 4605'e ücretsiz gönder, radyomuz kazansın.
Radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve radyo programlarını ödüllendirmek amacıyla İstanbul Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, bu yıl beşinci kez düzenleniyor.
Sektörün merakla ve heyecanla beklediği törende OMÜ Radyo da olsun diyorsanız mutlaka oylamaya katılın. Her telefondan sadece bir kez SMS atılacağını unutmayın.
Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, 24 Ocak - 07 Şubat 2017 tarihleri arasında dinleyenlerin verdiği oylarla sahiplerini bulacak.
Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Ödül Gecesi ise 9 Şubat 2017 tarihinde, İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek.
OMÜ Radyo'yu www.omuradyo.com veya www.omu.edu.tr adresinden dinleyebilirsiniz.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum