OMÜ - Sudan İşbirliği Antlaşmaları İmzaladı…

Sudan –Türk Üniversiteleri İşbirliği Toplantısı ve Eğitim Fuarı, 12-14 Ocak 2015 tarihleri arasında  Sudan’ın başkenti Hartum’da düzenlendi

OMÜ - Sudan İşbirliği Antlaşmaları İmzaladı…
29 Ocak 2015 - 22:30
Sudan –Türk Üniversiteleri İşbirliği Toplantısı ve Eğitim Fuarı, 12-14 Ocak 2015 tarihleri arasında  Sudan’ın başkenti Hartum’da düzenlendi.
Sudan Yüksek Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Bakanlığı ile Çankırı Karatekin Üniversitesi  işbirliği ile düzenlenen “Sudan –Türk Üniversiteleri İşbirliği Toplantısı ve Eğitim Fuarı”na Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Kaplan ve Tıp Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Amani Elfaki katıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesinin yanı sıra ülkemizden 22 üniversite daha bu toplantıda yer aldı ve toplamda 160 adet anlaşma  yapıldı.
Fuarda açılan stantta OMÜ, hem basılı, hem de görsel materyalle tanıtıldı. İkili işbirliği ve Mevlana değişim programı kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan aşağıda isimleri verilen üniversitelerle protokoller imzaladı.

  1. Ahfad University

  2. Almughtaribeen University

  3. Alneelain University

  4. Al Zaiem Al Azhari University

  5. Elnasr Technical College

  6. Gezira University

  7. International University of Africa

  8. Karary University

  9. National University


10. Peace University

11. Omdurman Ahlia University

12. Omdurman Islamic University

13. Red Sea University

14. Shendi University

15. University of Bahri

16. University of Khartoum

17. University of Science and Technology

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum