OMÜSEM'den Türkçe Fonetik ve Diksiyon Kursu!

Örgün öğretimin dışında kalan her türlü yaygın eğitim faaliyetini Samsun halkı ile buluşturmayı hedefleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM), hız kesmeden kurslarına devam edi

OMÜSEM'den Türkçe Fonetik ve Diksiyon Kursu!
16 Şubat 2015 - 19:22
Örgün öğretimin dışında kalan her türlü yaygın eğitim faaliyetini Samsun halkı ile buluşturmayı hedefleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM), hız kesmeden kurslarına devam ediyor.

OMÜSEM 21 Şubat’ta Türkçe Fonetik ve Diksiyon Kursu’nu açıyor. Kayıtları devam eden kurs OMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran tarafından verilecek.  20 saat sürecek Türkçe Fonetik ve Diksiyon Kursu’nun içeriğinde dilin gelişimi, dil aileleri içinde Türkçe’nin yeri; dilimizin özellikleri, ses üretimi ve organları, doğru nefes egzersizleri, yaygın sesletim hataları; doğru okuma ve konuşma uygulamaları konuları olacak Güzel konuşma becerisine sahip olmak isteyen herkesin katılabileceği kurs için detaylı bilgiye [email protected]  adresini ziyaret ederek veya 0362 457 60 45’i arayarak ulaşılabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum