On binlerce Atakumlu ile aynı sofralarda buluştuk…

Erikli, Kabadüz, Aslandamı, Elmaçukuru ve Yeşiltepe Mahallelerinin sakinleriyle iftarda buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayını en güzel haliyle yaşıyoruz

On binlerce Atakumlu ile aynı sofralarda buluştuk…
28 Haziran 2016 - 19:07
7- Boş kalıp haberErikli, Kabadüz, Aslandamı, Elmaçukuru ve Yeşiltepe Mahallelerinin sakinleriyle iftarda buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayını en güzel haliyle yaşıyoruz. On binlerce Atakumlu ile iftar sofralarında buluştuk” dedi.
Ramazan Ayının başından bu yana gerçekleştirilen mahalle iftarlarında on binlerce vatandaşı aynı sofralarda buluşturan Atakum Belediyesi, ilçenin en uzak mahallelerinden olan 5 mahalleyi bir araya getirdi. Erikli, Kabadüz, Aslandamı, Elmaçukuru ve Yeşiltepe Mahallelerinin sakinleri, Yeşiltepe İlkokulu Bahçesine kurulan dev iftar sofrasında buluştu.
GGeleneksel Atakum Mahalle İftarları ile Ramazan Ayının ilk gününden bu yana on binlerce Atakumluyu aynı sofralarda buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayı birlikteliğin ve beraberliğin ayıdır. Aynı sofralarda buluşmak, aynı dualarda buluşmak için en büyük fırsatlardan birisidir. Atakum Belediyesi olarak kurduğumuz iftar sofraları ile biz de bunu amaçladık. On binlerce vatandaşımızla, Geleneksel Atakum Mahalle İftarları ile buluştuk. Bu akşam da ilçe merkezimize uzak noktadaki Erikli, Kabadüz, Aslandamı, Elmaçukuru ve Yeşiltepe Mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldik. Atakum İlçesindeki bu birlik ve beraberlik ortamı bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor” dedi.
1İftar öncesi davetlilerle yakından ilgilenen Başkan Taşçı, özellikle gençlerle ve yaşlılarla uzun süre sohbet etti. Atakum Belediyesindeki önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkan Taşçı, “Daha yaşanılabilir, daha güzel bir Atakum için çalışıyoruz” diye konuştu. İftar buluşmasına AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları katıldı.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum