ÖNCEL'DEN DOLANDIRICILAR HAKKINDA UYARI!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, son zamanlarda Samsun Büyükşehir Belediyesi üst düzey bürokratlarının ismini kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışan dolandırıcılara karşı

ÖNCEL'DEN DOLANDIRICILAR HAKKINDA UYARI!
08 Nisan 2016 - 16:48
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, son zamanlarda Samsun Büyükşehir Belediyesi üst düzey bürokratlarının ismini kullanarak vatandaşları kandırmaya çalışan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.
PARA, DESTEK GİBİ TALEPLERİ OLAMAZ
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, son zamanlarda özellikle belediye üst düzey bürokratlarının adı kullanılarak vatandaşları dolandırmaya çalışan bir şebekenin ortaya çıktığına dikkat çekerek, “Vatandaşlarımız bu konuda dikkatli olsunlar. Ne ben ne de belediyemizin herhangi bir yöneticisinin telefonla ya da mesaj, mektup, mail yoluyla hangi konu ile ilgili olursa olsun yardım, para, destek gibi talepleri olamaz. Biz her türlü yardımı gerek görüldüğü takdirde yasalarla belirlenmiş çerçevede ve yasal mevzuatlara uygun olarak belgelerle kanıtlanabilecek şekilde yapmaktayız. Her kimin adıyla olursa belediyemizden aranarak yardım, destek, ihtiyaç adı altında vatandaşlarımızdan talepte bulunan şahısların en kısa süre içerisinde bize bildirilmesi ve bu dolandırıcılara itibar edilmemesi çok önemlidir” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum