ÖNLEMİNİZİ ALMADAN İŞE BAŞLAMAYIN!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediyemizin tüm personeli ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptıklarımı söyledi

ÖNLEMİNİZİ ALMADAN İŞE BAŞLAMAYIN!
15 Kasım 2016 - 17:10
7-bos-kalip-haberKavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediyemizin tüm personeli ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptıklarımı söyledi. Başkan Sarıcaoğlu,” Önleminizi almadan hiç zaman işe başlamayan” dedi.
Toplantının ana konusu olarak dürüst, ilkeli ve kaliteli hizmet sunmak olduklarını belirten Başkan Sarıcaoğlu, "Tüm personelimizle birlikte bu konuda ki duyarlılıklarına sebep ne olursa olsun şuan olduğu gibi her zaman devam etmelerinizi istiyorum. Amirleri ile toplantı yapan birim amirlerine asla ve asla gevşeklik göstermemeleri çalışmalardaki öz güveni ve hassasiyeti her daim korumaları gerekiyor. Birim amirleriyle yaptığımız toplantı sonunda daire personeli ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık" dedi.
BOZULAN BİR MAKİNA TAMİR EDİLEBİLİR
Daire içinde hal ve hareketlere her zaman olduğu gibi özenle devam edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalı. Daire personelinin ardından şantiye personeli ile yaptığımız toplantıyla devam ettik. Şantiye personeline ilk olarak iş güvenliği konusunda ne olursa olsun hizmet elbette önemli ancak iş güvenliği yani sizlerin güvenliği çok daha önemli. Sizler bize emanetsiniz asla ve asla tedbir ve önleminizi almadan işe başlamayın. Bozulan bir makina tamir edilebilir ancak giden bir can geri gelmez. Sizlerin evlerine sağlıklı gitmesi aileleri ile huzur içerisinde oturması bizlerin en büyük hedefi" ifadelerini kullandı.
HAVA ŞARTLARI BAHANEMİZ OLMAYACAK
Yaklaşan kış aylarının çalışmaları kesinlikle etkilememesi gerektiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Çalışmalarımız asla hava şartları nedeni ile yavaşlasın istemiyorum. Vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor bu beklentilerini en iyi şekilde karşılamak zorundayız. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemiyorum. Çalışmalarımız kaldığı yerden tüm hızıyla devam etmeli" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum