ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, ”Eşik oyucularımıza rağmen bu maçı kazandık

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ
07 Kasım 2017 - 13:12
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Çarşambaspor’da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, ”Eşik oyucularımıza rağmen bu maçı kazandık. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” dedi.
ZOR MAÇLARINIZ ARTIK GERİDE KALDI
Lig’de şampiyon olacak takımlarla mücadele ettiklerini belirten Çarşambaspor’da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, ” Yeni sezona dört beraberlik bir mağlubiyet ve birde galibiyet alarak başlamıştık. Bunun üzerine Sivas Demir spor maçının galibiyetini ekledik. Aldığımız bu güzel galibiyetten sonra futbolcularımı kutluyorum Zor maçlarımız geride kaldı. Bundan sonraki maçlarınıza galibiyet gözü ile bakıyoruz“ diye konuştu.
MAÇ KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Hafta sonu ligin 6’inci sırasında yerini alan Lâdik Belediyespor   ile karşılaşacaklarını hatırlatan Yeşil-Beyazlı ekibi Teknik Patronu  Hocaoğlu, ”Bu önemli maçın hazırlıklarına  Salı gününden itibaren tesislerimizde başlayacağız. Hafta sonuna kadar hazırlılarımızı üç puan üzerine yapacağız. Maç kaybetmeye tahammülümüz yok. Taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum