"Open Lobby" Konseptli Otelde Samsun İmzası

Türkiye’nin İlk ve Tek ‘Open Lobby’ Konseptli Otelinde Samsun İmzası Samsunlu Asal Grup bünyesinde; ABD merkezli uluslararası zincir oteller grubu IHG kalitesi ve Tür

"Open Lobby" Konseptli Otelde Samsun İmzası
18 Nisan 2015 - 11:34
Türkiye’nin İlk ve Tek ‘Open Lobby’ Konseptli Otelinde Samsun İmzası

Samsunlu Asal Grup bünyesinde; ABD merkezli uluslararası zincir oteller grubu IHG kalitesi ve Türk misafirperverliğini bütünleştirerek sunan Holiday Inn Ankara | Çukurambar, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlıyor.

[gallery ids="25561"]

Başkent’in kalbinin attığı iş dünyası ve sosyal yaşamın merkezinde bulunan Holiday Inn Ankara Çukurambar bölgenin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olması özelliği ile dikkat çekiyor.

Otelde konaklamayan misafirlerin kullanımına da açık olan 'Open Lobby' konsepti ile markanın Türkiye'deki öncülüğünü yapıyor.

Sıra dışı konsepti, konforlu ve ferah odaları, son teknoloji ile donatılmış toplantı salonları, muhteşem balo salonu, kapalı yüzme havuzu, SPA & Fitness salonu ve eşsiz lezzetlerin sunulduğu Engiz Lokantası ile tüm seyahat severleri bekliyor.

Açık lobi konseptinde çalışma ve okuma alanlarından faydalanabilme, Mizuno spor mağazasından alışveriş yapabilme imkânı sunuyor.

'Engiz Lokantası' başkente yolu düşen ve başkentte yaşayan Samsunlular için Samsun'un meşhur Bafra Pidesi lezzetinin yanında Türk ve Dünya Mutfağı'nın gurme lezzetlerini de sunarak seçim yapmanızı zorlaştırıyor.

Holiday Inn Ankara | Çukurambar profesyonel hizmet ekibi ve beş yıldızlı hizmeti ile unutulmaz bir başkent deneyimi sizleri bekliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum