Ortak aklı harekete geçireceğiz

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av

Ortak aklı harekete geçireceğiz
24 Şubat 2015 - 23:13
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Şehrimizin ortak aklını harekete geçireceğiz. Herkesin bu şehir için düşünmesini ve üretmesini sağlayacağız" dedi.

Seçim ziyaretleri kapsamında teşkilatlarla buluşan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti 19 Mayıs İlçe Teşkilatı'nın misafiri oldu. AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı ve partililerle görüşen Hocaoğlu, konuşmasında ortak akıl vurgusu yaptı. Kendisinin de teşkilattan geldiğini ve teşkilatların önemini bildiğini ifade eden Hocaoğlu, seçilmesi halinde parti teşkilatlarının fikirlerini önemseyeceğini ve şehri daha ileriye taşımak için uyumlu bir şekilde çalışacağını söyledi.

Herkes yönetime katılacak

Samsun'u daha ileriye taşıma noktasında birlikteliğin ve ortak aklın önemine işaret eden Hocaoğlu, "Bu şehirde yaşayan, bu şehrin nimetlerinden yararlanan ve bu şehrin sorunlarını birlikte yaşayan herkes yönetime katılacak. Şehrimizin ortak aklını harekete geçireceğiz. Herkesin bu şehir için düşünmesini ve üretmesini sağlayacağız. Düzenleyeceğimiz ortak akıl toplantıları ve çalıştaylar ile halkımızın sürekli olarak yönetime katılımını sağlayacağız" dedi.

Ben değil, biz bilinci

Bu şehirde yaşayan her bireyin kendileri için önemli olduğunu belirten Hocaoğlu, "Hiçbir söz hakkı olmaksızın sadece bir şehirde yaşayan insanlar topluluğu diye bir şeyi asla kabul edemeyiz. Bu şehirde yaşayan herkes sorumluluk alacak, fikirlerini özgürce söyleyecek ve fikirlerine değer verilecek. Ben değil, biz bilinci ile hareket ederek 7'den 70'e kadar herkesin fikirlerini önemseyeceğiz" diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum