OSKİ ÜNYE'DE YENİ YERİNDE…

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz OSKİ Ünye şubesi yeni hizmet binasını ziyaret etti

OSKİ ÜNYE'DE YENİ YERİNDE…
26 Ocak 2015 - 13:19
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz OSKİ Ünye şubesi yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Kuruluşundan bugüne daha iyi hizmet vermek adına, gerçekleştirdiği yatırımlarla çalışmalarına devam eden OSKİ Genel Müdürlüğü, Ünye Şubesi yeni hizmet binasıyla da hizmetlerini daha da yaygınlaştırıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ile Ünye İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı ziyarette, OSKİ Ünye Şubesi yeni hizmet binası incelendi.

OSKİ, ÜNYE’DE Kİ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI…

Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Ünye Şube Müdürlüğü, Kaledere Mahallesi Aydınlar Sokak No:14/A ‘ya taşınarak yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Ünyelilerin su, kanalizasyon arıza, abonelik işlemleri, su tahakkuk ve tahsilat işlemlerini yapabileceği yeni hizmet binasında, ayrıca vatandaşlar işlemlerini yaptırırken veya sıralarını beklerken, oturup dinlenebilecekleri bekleme salonu da bulunuyor. Bekleme salonunda ayrıca televizyonlar kurularak, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü çalışmaları vatandaşlara gösteriliyor.

ÇALIŞMALAR YERİNDE DENETLENDİ…

Ziyarette OSKİ Ünye Şube Müdürü Ersin Avanoğlu ile birlikte OSKİ çalışanları tarafından karşılanan Başkan Enver Yılmaz ziyarette, Alo 185 Arıza Hattını Ünye Şubesinde arayarak, çalışmanın hızı ve müşteri memnuniyetini kontrol etti.

Başkan Enver Yılmaz ALO 185 Arıza Hattını inceleyerek bir arıza girişi yaptı. Ünye Şubesi ALO 185 görevlisinin bilgisayarından arızanın düşeceğini bizzat kontrol etti. Başkan Yılmaz tarafından bildirilen arızanın 40 saniye gibi kısa bir sürede cevaplandığı, Ünye şubesi elemanlarının bilgisayarlarına ve şeflerin cep telefonlarına arızanın düştüğü görüldü. ALO 185 hattı aradığında hemen cevap verilmesi ve gerekli kontrollerin yapılmasının ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, vatandaşlara OSKİ Alo 185 İhbar Hattını rahatlıkla arayabileceklerini söyledi.

Bilindiği gibi Alo 185 arıza hattı ile Ordu’nun her yerinden arandığında, arızalar merkeze ulaştırılarak, buradan anında bilgisayar ağı aracılığıyla arızanın bildirildiği ilçeye iletiliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum