OTİSTİK ÇOCUKLARLA BERABER OLDULAR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ,“2 Nisan Dünya Otizm günüydü

OTİSTİK ÇOCUKLARLA BERABER OLDULAR
07 Nisan 2017 - 09:06
7- Boş kalıp haberBafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ,“2 Nisan Dünya Otizm günüydü. Bu kapsamda Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezimizde düzenlen bu güzel programa katıldık. Çocuklarımız, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber olduk” dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra ilçe Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile birlikte Doğankaya Mahallesinde bulunan Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret  ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ettiler.
2 1ALLAH, HEPSİNİN YARDIMCISI OLSUN
Otizm, doğuştan olan, beynin ve sinir sisteminin farklı yapısından ya da işleyişinden kaynaklandığı kabul edilen bir durumun olduğunu hatırlatan Başkan Şahin,” Otizm, genellikle 3 yaştan önce ortaya çıkmakta ve bireylerin sosyal iletişim, etkileşim ve davranışlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Uygulama merkezimiz bu durumda olan çocuklarımızla ilgilenmekte ve yardımcı olmaktadır. Anneler, babalar,  idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük fedakârlıklar yapmaktadır. Allah, hepsinin yardımcısı olsun. Çocuklarımızı çok seviyor, anne ve babaları ile öğretmenlerimizi takdir ediyor ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. Ziyaret sırasında okul müdürü Dursun Dündar da Başkan Şahin’e destekleri için teşekkür etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum