Pandemi Döneminde Başçiftlik'te Rekor Kan Bağışı!

Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdür Vekili Dr. Serdar Bayram, ”Pandemi döneminde, Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde düzenlemiş olduğumuz kan bağışı kampanyasında istediğimiz sonuca ulaştık” dedi.

Pandemi Döneminde Başçiftlik'te Rekor Kan Bağışı!
26 Temmuz 2020 - 23:25
Çok sayıda vatandaş katılarak kan bağışında bulunduklarını vurgulayan Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdür Vekili Dr. Serdar Bayram Dr. Serdar Bayram, ”Özelikle Başçiftlik ilçesinde düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasında 67 ünite kan alınarak ilçe rekoru kırdık. Bu arada Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ‘de her zaman bizimle birlikte olduğu içinde memnunuz” dedi.
Hemşerilerim Rekor Kırdı
Kan bağışı konusunda kendi memleketi olan Başçiftlik ilçesinin oldukça duyarlı olduğunu belirten Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdür Vekili Dr. Serdar Bayram, “İlçemizde kan bağışı kampanyaları zaman zaman düzenlenmektedir. Bu kampanyalar içinde son yaptığımız kampanyada ilçe rekoru kırıldı.  Ben de bir Başçiftlik’i olarak hem kan bağışı yaptım hem de hemşerilerimizi kan bağışına davet ettim. Hemşerilerim rekor kırdı ne mutlu bize. Desteklerinden ötürü Başçiftlik Kaymakamımız Sayın Server Sinanoğlu’na Belediye Başkanımız Sayın Murat Tunçel’e İlçe Emniyet Amir Vekilimiz Komiser muavini Sayın Necmettin Budancamanak’a İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Sayın Ata Taner Susyal’a ileri gelenlerinden öğretmen Mutlu Aymak’a, Ahmet Yıldız’a, Ali Erol’a, Mehmet Şen’e, tüm duyarlı kan bağışı yapan hemşerilerime ve canla başla çalışan Türk Kızılay Tokat Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Melih Aydın’ın yanı sıra personeline teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum