Pataradze, Batum Euphoria Hotel Resort'e hayran kaldı

Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Zurab Pataradze, METROCITY Batum Euphoria Hotel Resort’a hayran kaldı

Pataradze, Batum Euphoria Hotel Resort'e hayran kaldı
08 Eylül 2016 - 20:15
1Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Zurab Pataradze, METROCITY Batum Euphoria Hotel Resort’a hayran kaldı. Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk’ü ziyaret eden Pataradze, 23 Eylül tarihinde kapılarını açacak olan otelin Karadeniz’de gezdiği oteller arasında en iyisi olduğunu söyledi.
Metro Holding iştiraklerinden Avrasya Terminal İşletmeleri AŞ’nin, 2014 yılı Eylül ayında Acara Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti ve liman kenti Batum’da temelini attığı, 5 yıldızlı otel, rezidans ve alışveriş merkezinin inşaatında sona gelindi. Proje içerisinde yer alan Gürcistan'ın en büyük ve en lüks oteli unvanını alan Batum Euphoria Hotel Resort, METROCITY adıyla yükselen rezidanslar ve Batum’un ilk alışveriş merkezi 23 Eylül tarihinde açılıyor.
3BATUM’UN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Açılışına sayılı günler kalan otel önemli ziyaretçiler ağırladı. Yaklaşık 1 ay önce Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanlığı koltuğuna oturan Zurab Pataradze Galip Öztürk’ü ziyaret ederek Batum’daki yatırımlar ile ilgili bilgi aldı ve otelde incelemelerde bulundu. Başkan Pataradze, öncelikle 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletirken, Öztürk’ün ev sahipliğinde oteli gezdi. Pataradze, 23 Eylül tarihinde kapılarını açacak olan otelin Karadeniz’de gezdiği oteller arasında en iyisi olduğunu söyledi. Başkan Pataradze “Batum'un çehresi bu projeyle değişecek ve kentimizin gerçek bir turizm merkezi olması yolunda önemli bir adım atılmış olacak” dedi.
Otelin açılışı Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı, Samsunlu işadamı Galip Öztürk’ün kızı Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ve Levent Göbülük’ün düğün töreni ile yapılacak.
2PROJE İLE BİRÇOK İLKE İMZA ATILDI
Dönemin Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümeti Başkanı Archil Khabadze’nin de katılımı ile 2014 yılının Eylül ayında temelleri atılan proje çok kısa bir zamanda tamamlanarak, Batum’un birçok ilkine imza attı.
Otelin işletmesi için Prince Group ile anlaşma yapıldı. Euphoria Hotel’ler zincirinin en yeni halkası olacak Batum Euphoria Hotel Resort, Batum’da bir ilk “Ultra her şey dâhil” sistemi ile hizmet verecek. 38 bin 525 m2 arazi üzerine 101 bin m2 inşa edilen proje içerisinde; 523 odalı Batum’un en büyük oteli, Batum’un ilk alışveriş merkezi, rezidans ve sağlık merkezleri yer alıyor. Bu projenin tamamlanmasının ardından şirket yeni bir projeye hazırlandığını da duyurdu.  METROCITY adıyla yükselen rezidansların 2. Etabı olarak başlayacak proje 1. Etabın hemen yanında yer alacak.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum