PEKŞEN, TÜZÜN VE YALÇINKAYA'DAN SAMSUN CHP'YE ZİYARET

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya CHP Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler

PEKŞEN, TÜZÜN VE YALÇINKAYA'DAN SAMSUN CHP'YE ZİYARET
28 Nisan 2016 - 18:42
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya CHP Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.
Samsun'un Rusya pazarına ulaşabilecek bir liman avantajı olduğunu dile getiren CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, "Urfa'da yetiştirilen domatesi Samsun'a getirebilirseniz bu kapı aracılığı ile her Rus'un tabağına bir domates koyabilme ihtimaliniz gündeme gelir ki bu Samsun ve Türkiye ekonomisinin ciddi anlamda hareketlenmesi anlamını taşımaktadır.
Samsun bu jeopolitik konumunun farkında olmalıdır. Samsunlu da bu durumun farkında olmalıdır. Ülkemize milyarlarca avroluk kazanç getirecek bu proje mutlaka gerçekleştirilmelidir. Ülkede yaşadığımız süreci değerlendiren Pekşen, AKP hükümeti ülkeyi kardeş kavgasına sürüklemek istemektedir" diye sözlerini tamamladı.
AKP hükümetinin artık çaresiz olduğuna vurgu yapan CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, "Bir siyasi iktidar artık bir takım gerçekleri gizleyemiyorsa bu onun artık çaresizliğini gösteriyor demektir. Ensar Vakfı örneği gibi onlarcasını artık unutturmaya çalışıyorlar ama buna güçleri yetmiyor. Bu hükümetin gidici olduğunun göstergesidir. Bu durum eskilerin tabiriyle âsârı izmihlal yani çöküş belirtisidir" dedi.
Samsun'un dinamik ve enerjik bir genç potansiyeline sahip olduğunu belirten Akcagöz, "Gençlerimiz işsiz. İş sahibi olanlarımız mutsuz. Samsun'un 6 AKP'li vekili var, biri de Bakan. Kendilerine sormak istiyoruz. Hiç işsiz kaldılar mı? İşsizliğin ne demek olduğunu bilirler mi? Şayet biliyorlarsa sorunun halledilmesi için gerekeni yapsınlar. Kendilerine oy veren vermeyen herkese hizmet verme görevleri vardır. Her soruna çare bulma görevleri vardır. AKP görev ve sorumluluğunun gereğini yapmıyor. Samsun için yeni istihdam alanları yaratılabilir. Bu yapılmıyor. Samsun'un sorunları Samsun'un AKP'li vekilleri tarafından görmezden geliniyor" diye sözlerini tamamladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum