PERŞEMBE MEYDANINA KAVUŞUYOR…

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Perşembe'de tamamlandığında 1 milyon lirayı bulacak Kent Meydanı Projesi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

PERŞEMBE MEYDANINA KAVUŞUYOR…
04 Şubat 2015 - 16:37
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Perşembe'de tamamlandığında 1 milyon lirayı bulacak Kent Meydanı Projesi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tepeden tırnağa yenilenecek olan Perşembe Kent Meydanı Projesi ile bölgenin önemli bir cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor.

PERŞEMBE’NİN VİZYONU DEĞİŞECEK…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın seçim öncesinde birçok ilçe için hazırladığı projeleri tek tek hayata geçirmesi vatandaşlar tarafından takdir toplarken, Perşembe ilçesinde de Kent Meydanı Projesi çalışmaları Aralık ayında vurulan ilk kazmanın ardından aralıksız devam ediyor. Perşembeliler tarafından büyük bir dikkatle takip edilen Kent Meydanı Projesi için görüşlerini belirten vatandaşlar; “Sayın Enver Yılmaz, seçim öncesi verdiği sözü aksatmadan yerine getiriyor. Perşembe Belediyesi’nin kasasından 1 kuruş harcatmadan gerçekleştirilen proje ile hem ciddi bir görsel zenginlik elde edeceğiz hem de bir cazibe merkezi haline gelmeye çalışan Perşembe ilçemize önemli bir alan kazandırılmış olacak” diye konuştular.

ŞUBAT SONUNDA BİTİYOR…

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin mega projelerinden biri olan Perşembe Meydanı Projesi’nin 75 günde tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Başkan Enver Yılmaz; “Aralık ayında çalışmalarına başlanan projede işler aksamadan devam ediyor. Bu proje ile Perşembe çok daha geniş bir meydana kavuşacak. Vatandaşların birçok farklı aktiviteyi gerçekleştirebilecekleri meydan ile Perşembe’nin çehresi değişecek” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum