PERŞEMBE VE ÇAMAŞ'DA BÜYÜK İLGİ…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), oyunlarını 7’den 70’e her kesime sahnelemeyi sürdürüyor

PERŞEMBE VE ÇAMAŞ'DA BÜYÜK İLGİ…
09 Nisan 2015 - 23:59
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), oyunlarını 7’den 70’e her kesime sahnelemeyi sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanatsal etkinliklerini ilin her noktasına taşıma ve vatandaşların etkinliklere katılımını artırmak amacıyla organize ettiği programlar tüm hızıyla devam ediyor. Panel, Konferans ve Müzik programlarının yanı sıra, tiyatro etkinlerini de OBBKT üzerinden yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şirin İnci’nin yazdığı, Onur Çelikkol’un yönettiği  “LUNAPARK” adlı çocuk oyununu Perşembe ve Çamaş ilçesinde minik öğrenciler için sahneledi.

OBBKT İLE DERS MOLASI…

“OBBKT”, 2015 Nisan Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Perşembe ilçesinin Beyli İlkokulunda ve Çamaş ilçesinin Şehit Yıldıray Uygun İlkokulunda sahnelediği sosyal bir sorumluluk projesi olan “LUNAPARK” adlı çocuk oyunuyla öğrencilere eğlenceli bir ders molası yaşattı. Öğrenciler için hem keyifli bir etkinlik olup hem de öğrencilerin ders molasında enerjilerini verimli bir şekilde değerlendirmesini sağladı.

“SAPAN” ÇAMAŞ İLÇESİNDE...

OBBKT, çocuk oyunu “LUNAPARK” ın ardından “SAPAN” ile Çamaş ilçesinde çok programlı Anadolu Lisesi’nde sanatseverlerle buluştu.

Çamaş ilçesi Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Çamaş Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Topal ve protokolün yanı sıra çok sayıda davetlinin izlediği  “SAPAN” adlı oyun büyük ilgi gördü. İzleyenlerden büyük alkış aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum