PINAR BALIK'TAN TEŞEKKÜR

Aday Adaylığını açıklamasından sonra çok kısa bir zaman diliminde Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Teşkilatlarının tamamını yoğun bir çalışma temposuyla ziyaret edip MHP Kadrolarının gönüllerinde ade

PINAR BALIK'TAN TEŞEKKÜR
03 Nisan 2015 - 15:47
Aday Adaylığını açıklamasından sonra çok kısa bir zaman diliminde Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Teşkilatlarının tamamını yoğun bir çalışma temposuyla ziyaret edip MHP Kadrolarının gönüllerinde adeta taht kuran MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Mimar Pınar Balık, süreç boyunca kendisine destek olan ve gittiği her teşkilatlarda kendisini büyük bir ilgiyle ağırlayan İlçe teşkilatlarına teşekkür etti.

MHP'nin Samsun'daki 3 kadın aday adayından biri olan Mimar Pınar Balık, ''Milliyetçi kadrolarda kadınların daha çok yeralması gerekiyor. Ben de bu düşünceyle ülkemizde anne, eş, iş hayatında da bireyler olarak hak ettiği değerlerin çok altında yaşayan kadınlara yönelik yapılması gereken yüzlerce hizmet olduğunu düşündüğüm için önce bir kadın, ardından bir anne ve ardından bir iş kadını olarak siyasete bir değer katmak ve de siyasete onurlu bir hizmet fırsatı bulabilmek amacıyla çıktığım bu yolda bana desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımda olduklarını hissettiren MHP Samsun kadrolarına yürekten teşekkür ederim'' sözlerini ifade etti.

Teşkilatlarla ilgili yaptığı tespitlerinden de bahseden MHP'li Balık, ''Ziyaretlerim boyunca gördüm ki Milliyetçi Hareket Partisi, Samsun'da iktidar olabilecek güçte teşkilatlara sahip ve biz inşallah tüm teşkilatlarımızla sahada kol kola verip ülkümüzün savaşını vereceğiz. Allah hakkımızda ne hayırlı ise bizlere onu nasip etsin'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum