PKK'lı caniler son günlerde iyice azdılar...

Bu Bir Projedir PKK’lı caniler son günlerde iyice azdılar

PKK'lı caniler son günlerde iyice azdılar...
16 Eylül 2015 - 20:47
Bu Bir Projedir

PKK’lı caniler son günlerde iyice azdılar.

Bir zamanlar korkulu rüyaları olan Özel Harekâtçılarımıza pusu kurarak öldürüyorlar. Korkulu rüyaları diyorum özel gerilla eğitimi ile yetiştirilen Özel Harekâtçılarımız başarılı olunca anında PKK yanlısı basının hedefi haline geldiler. Çürük yumurta misali içlerinden bazıları pis işlere bulaşınca anında ekranlarda reklam ettiler. Ne kadar ilginçtir ki adam öldürme makinesi olarak kamuoyuna lanse ettiler.

Büyük operasyonlara imza atan Özel Harekât daire başkanı İbrahim Şahin görevden alındıktan sonra Özel Harekâtçılar Güneydoğu’dan çekilip karakollara ve hatta kesin hedef olsun diye trafikte görevlendirildiler. Çok ağır bir trafik kazası geçiren daire başkanı Şahin’i ise uyduruk gerekçelerle Ergenekoncu ilan edip cezaevine gönderttiler… Yetmedi Özel Harekâtçıları eğiten emekli Yarbay Korkut Eken bile cezaevine göndertmek için büyük mücadeleler verdiler…

Şahin’in ardından Özel Harekât daire başkanlığına getirdikleri Behçet Oktay kurumun bu hale düşmesine kahretti ve kendi kafasını sıkıp intihar etti. Ardından PKK’ya karşı büyük başarı elde bebek katili Apo’yu gidip Kenya’dan paketleyip alıp gelen Korgeneral Engin Alan’ı da Ergenekoncu ilan edip cezaevine gönderttiler. Muhebbete mahkûm ettirdiler. Yetmedi kendiliğinden gelip teslim olan PKK’lıyı af ettiler. Habur’da çadır mahkemeleri kurup anında yargılayıp serbest bıraktırdılar.

HADEP otobüslerin üzerinde shov yapmasını bu ülkenin Cumhuriyet başsavcısına seyrettirdiler. Suç örgütü ile kol kola giren HADEP’e bir kapatma davası bile açtırtmadılar. Havalimanında Osman Baydemir, Leyla Zana, Ahmet Türk tarafından karşılanan Diyarbakır büyükşehir belediyesinde ağırlanan zamanın başbakanı Recep Tayip Erdoğan kendi ülkesini üç parçaya bölen aşiret lideri Mesut Barzani’yi sağına ne söylediği belli olamayan türkücü Şivan Perper’i soluna alıp bir açılım politikası ilan etti. Polisi karakola askeri kışlasına mahkûm etti. (aslında taşları bağlayıp köpekleri serbest bıraktı) İşin başına da koordinatör bakan olarak Beşir Atalay’ı getirdi.

İçişleri Bakanlığı döneminde paralelci Ramazan Akyürek ve Ahmet Er gibi müdürleri baş tacı yapan Bakan Atalay’ı açılım koordinatörü yaptılar. Bu dönüşümü öğrenmek için davete uyduk Ankara’ya Ak Parti genel merkezine gittik. Bakan Prof. Dr. Atalay’ı 3 saat boyunca dinledik. Resmen havanda su dövüyordu. Değişen hiçbir şey yoktu. PKK’lılar şehre inmişeler yol kesip bayrağımızı yakıyorlar, çocuk yaşlarda evlatlarımızı dağa kaçırıyorlar. Akıllarınca askere adam alıyorlardı. Evlatları dağa kaçırılan analar ağlıyor, birileri yine analar ağlamasın diyordu.

Benim ülkemde bir miting alanında, bir nevruz günü, binlerce insanın katili, bebek katili Abdullah Öcalan’ın mesajı HADEP milletvekili Sırrı Süreyya önder tarafından okunuyor… Ne gariptir Cumhuriyet başsavcısı bunu da seyrediyordu. HADEP’e kapatma davası açmıyor, gel bakayım buraya ukala Süreyya kaldırın şu herif in dokunulmazlığını demiyor, TBMM’ne fezleke göndermiyordu.

Tabi bu işin birde başlangıcı vardı. Yıl 2007 genel seçimleri öncesi DYP Genel başkanı Mehmet Ağar Trabzon meydanında dağda dolaşmayın, gelin düz ovada siyaset yapın diyerek PKK’lılara seslendi ve ilk genel seçimde bu milletten tokadı yedi. Kendisi de TBBM dışında kalarak istifa etmek zorunda kaldı. Yerine getirilen Süleyman Soylu ise ilk seferini Güneydoğu’ya Iğdır’a düzenledi. PKK’ya mesajı göndermeyi ihmal etmedi. Silahlar susacak kalemler konuşacak ilk kongrede kapının ağzına kondu. Kendini anında AKP de buldu. Bir de teşkilat başkanı oldu.

Şimdi buradan Ağar, Soylu ve bugün buzdolabına koyduğu açılım projesinin mihmandarı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a iyi bakarsanız PKK’nın bu ülkeyi bölmek için dış güçler tarafından desteklenip oluşturulan bir proje olduğunu hemen anlarsınız. Ancak Artık Mızrak Çuvala Sığmıyor!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum