PLAJLARDA SUNULAN HİZMET VATANDAŞIN TAKDİRİNİ TOPLADI

17 KİŞİ KURTARDILAR… PLAJLARDA SUNULAN HİZMET VATANDAŞIN TAKDİRİNİ TOPLADI Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca, Altınordu ilçesinde bulunan Kumbaşı ve Akyazı plajlar

PLAJLARDA SUNULAN HİZMET VATANDAŞIN TAKDİRİNİ TOPLADI
24 Eylül 2014 - 03:02
17 KİŞİ KURTARDILAR…

PLAJLARDA SUNULAN HİZMET VATANDAŞIN TAKDİRİNİ TOPLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığınca, Altınordu ilçesinde bulunan Kumbaşı ve Akyazı plajlarında alınan tedbirlerle vatandaşlar sorunsuz deniz sezonu geçirdi.

Özellikle cankurtaran ekipleri ile vatandaşların güvenli bir şekilde su eğlencelerini yerine getirebilmesi için tedbirleri alan Büyükşehir Belediyesi, haftanın 7 günü su kazaları engelleme hizmeti sunarak sezonu başarılı bir şekilde tamamladı.

EĞİTİMLİ VE DENEYİMLİ PERSONEL…

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Müdahale Şube Müdürlüğüne bağlı arama-kurtarma ekipleri ile çalışmalara gönüllü olarak iştirak eden Ordu Su Altı Topluluğunun(ORSAT) desteğiyle, 15 Haziran-14 Eylül tarihleri arasında 17 kişinin boğulması önlendi.

2 adet zodyak bot, 3 kule, 3 istasyon ile hizmet sunarak halkımıza önemli bir hizmet veren arama-kurtarma ekipleri, bu dönemde 17 kişinin boğulmasını önleyerek yüreklere ateş düşmesini engelledi. Eğitimli ve deneyimli personellerden oluşan ekip, araç-gereç ve malzemesiyle yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazandı.

MAVİ BAYRAKLI PLAJ’DA PROFESYONEL HİZMET…

Özellikle Akyazı plaj mevkiinin mavi bayrak almasıyla birlikte halkın daha çok rağbet ettiğini belirten yetkililer, deniz sezonunda yoğunluğun arttığını buna rağmen sunulan hizmetlerde aksaklık yaşanmaması ve geçmiş yıllara göre yaşanan profesyonellik yolundaki değişimin göstergesi olduğunu belirttiler.

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK…

İtfaiye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra itfaiye teşkilatının kuruluş ve yapılanma sürecinde, su kazaları engelleme hizmeti gibi zor bir görevi yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını, halkın memnuniyetinin kendilerinin doğru yolda olduğunun kanıtı olduğunu; önümüzdeki dönemlerde bu tür çalışmaların hem sayı olarak, hem de yapılan hizmetin kalitesi olarak artarak devam edeceğini vurguladılar.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum