Polis memuru intihar etti.

Trabzon emniyetinde görevli polis memuru intihar etti Trabzon il emniyet müdürlüğüne bağlı köprübaşı ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memuru kredi kartlarına takılınca intiharı seçti

Polis memuru intihar etti.
11 Ocak 2015 - 18:25
Trabzon emniyetinde görevli polis memuru intihar etti

Trabzon il emniyet müdürlüğüne bağlı köprübaşı ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan polis memuru kredi kartlarına takılınca intiharı seçti.

Trabzon emniyet müdürlüğü ne bağlı köprübaşı ilçe emniyet müdürlüğü asayiş kısım amirliğinde görev yapan Mustafa Karahan hafta sonu iznini geçirmek için gittiği memleketi Rize Pazar Sessizdere köyündeki evinde intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Köprübaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mustafa Karahan, Rize'de evinde kafasına bir adet kurşun sıkılmış vaziyette ölü bulundu.

Eve gelen Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Polis memuru Karahan'ın intihar ettiği şüphesi üzerinde durulurken neden yaptığı henüz bilinmiyor

İçine kapanık sakin ve sessizliği ile Köprübaşı ilçe halkının yakından tanıdığı iki çocuk babası olan polis memuru merhum Karahan’ın son günlerde sıkça kredi kullandığını belirten ilçe esnafı bu tamamen kredi kartlarının geri ödeme sıkıntısından kaynaklanan borç intiharıdır. Başka bir sorunu yoktur dediler.

 

.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum