POLİS MEMURU YALÇIN AĞCA'YA SON GÖREV

Tedavi gördüğü Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde Pazartesi günü hayatını kaybeden Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunda görevli Polis memuru Yalçın Ağca için

POLİS MEMURU YALÇIN AĞCA'YA SON GÖREV
18 Nisan 2016 - 19:29
Tedavi gördüğü Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde Pazartesi günü hayatını kaybeden Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunda görevli Polis memuru Yalçın Ağca için aynı gün İl Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

[gallery ids="48791,48793,48792"]
TAZİYEDE BULUNARAK ACILARINI PAYLAŞTI
İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen cenaze törenine katılan Vali İbrahim Şahin, merhum Polis Memuru Yalçın Ağca’nın ailesine taziyede bulunarak acılarını paylaştı. Merhum polis memurunun özgeçmişinin okunması ve yapılan duanın ardından Türk Bayrağına sarılı olan naaşı Ordu ili Akkuş ilçesine gönderilmek üzere karayolu ile uğurlandı.
SAMSUN PROTOKOLÜ TÖRENDEYDİ
Törene ayrıca, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Albay Murat Özer, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum temsilcileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum