POLİSLERİMİZ GECE-GÜNDÜZ FEDAKÂRCA ÇALIŞMAKTADIR

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Türk Polis Teşkilatı’nın 172'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı

POLİSLERİMİZ GECE-GÜNDÜZ FEDAKÂRCA ÇALIŞMAKTADIR
09 Nisan 2017 - 17:23
7- Boş kalıp haberVezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Türk Polis Teşkilatı’nın 172'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Edis, “172 yıldan bu yana halkımıza hizmet eden Türk Polis Teşkilatı’nın bütün mensuplarını kuruluş yıldönümü vesilesiyle kutluyorum” dedi.
Türk Polis Teşkilatının ülkede huzur, güven ve istikrarın korunmasında en büyük güvence olduğunu belirten, Başkan Edis," Emniyet güçlerimiz, Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca çalışmaktadır. Kurulduğu günden günümüze kadar kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi için vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren polislerimizdir" dedi.
ÇOK ONURLU BİR GÖREVİ İCRA ETMEKTEDİRLER
Türk Polis Teşkilatı’nın 172'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluşmasını sağlayan, gerektiğinde canını hiçe sayan polislerimiz, çok onurlu bir görevi icra etmektedirler. Kamu düzeninin korunması, ülkemizde asayişin sağlanması gibi işlevleriyle halkın güvenini kazanan Polis Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesini sürekli artırmış, kendini yenilemiştir. Bu arda ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır.15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde de canları pahasına karşı koyan Polis Teşkilatımıza, hainlerce Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına gerçekleştirilen bombalı saldırıda 52 Özel Harekât Polisimiz Şehit oldu.2016 yılında ilimizde alçakça düzenlenen terör saldırılarında 7 Kahraman Polisimiz Şehit düşmüştür" diye konuştu.
DAİMA ÖN PLANDA TUTACAĞINA İNANIYORUM
Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, kamu düzeninin temini, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, insan haklarının korunması, hukukun uygulanması görevlerini, büyük bir fedakârlıkla yerine getirmekte olduklarını vurgulaya Başkan Edis, "Emniyet mensuplarımızın, bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için, profesyonel bir yaklaşım sergileyerek, hukukun çizdiği sınırlar içerisinde, hassasiyetle hareket edeceklerinden şüphe duymuyorum. Emniyet Teşkilatımızın; insan haklarına saygıyı, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne bağlılığı benimseyen; güvenlik ve özgürlük arasındaki hassas dengeyi her şartta gözeten; halkın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alan bir hizmet anlayışını daima ön planda tutacağına inanıyorum. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünde; şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, büyük bir özveri ve hizmet aşkıyla çalışan bütün polislerimize şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum