Polislik Kutsal Bir Meslektir

Sarıcaoğlu'ndan Türk Polis Teşkilatı'nın 170

Polislik Kutsal Bir Meslektir
10 Nisan 2015 - 16:09
Sarıcaoğlu'ndan Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü nedeni ile yayınladığı mesajında;  Türk polisine her zaman güvenimiz sonsuzdur dedi.

Polislik Kutsal Bir Meslektir

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak İlçe Emniyet Müdürü Adil Oztırak'ın şahsında tüm emniyet camiasının polis haftasını kutlayarak; "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, temel hak ve hürriyetlerini korumayı, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadele etmeyi kendisine görev edinen Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170. Yılını kutluyor, devlet ve milletimizin bekası uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum" dedi.

Hakları Ödenmez

Sarıcaoğlu, "Polislerimiz can ve mal güvenliğimizi koruyabilmek için kendi canlarını tehlikeye atıp görevlerini yapıyorlar, Polislerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Ülkemizin bütünlüğünü koruyabilmek adına kendi canlarını hiçe sayarak ülkemize kol kanat geren tüm polislerimizin 170. yılını kutluyorum" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum