POLİS'TEN ÖĞRENCİLERE GÜVENLİ İNTERNET SEMİNERİ

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 2018 yılı Nisan ve Mayıs ayı içerisinde Samsun merkez ilçelerinde eğitim öğretim veren okullara meslek tanıtımı, güvenli internet, akran baskısı gibi konular ha

POLİS'TEN ÖĞRENCİLERE GÜVENLİ İNTERNET SEMİNERİ
18 Mayıs 2018 - 17:36
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 2018 yılı Nisan ve Mayıs ayı içerisinde Samsun merkez ilçelerinde eğitim öğretim veren okullara meslek tanıtımı, güvenli internet, akran baskısı gibi konular hakkında 22 okula ziyaret edilerek eğitimler verilmiş.
Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerde eğitim gören toplam 1714 öğrenciye seminerler verilerek öğrencilerin bilgilendirilmeleri sağlanmıştır. Eğitim faaliyetleri kapsamında Anaokullarında ve İlkokullarda Trafik kuralları ve dikkat edilmesi gereken hususlar, şehir hayatında uyulması gereken kurallar, doğru davranışlar, Polis Ne Yapar! Konularında KANKA Polis Maskotu eşliğinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Personelleri sunumlar yapılmışlar.
Ortaokul ve Liselerde Güvenli İnternet Kullanımı ve Bağımlılığı, Sanal Zorbalık, Siber Suçlar ve Akran Baskısı konularında okulların toplantı salonlarında Çocuk Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden uzman personellerle birlikte seminer verilmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum