PROTOKOL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ İFTARDA AĞIRLADI

Samsun protokolü, Serra Otel’de şehit aileleri, şehit yakınları, gaziler ve gazi ailelerinin onuruna  iftar yemeği verdi

PROTOKOL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ İFTARDA AĞIRLADI
18 Haziran 2016 - 19:37
Samsun protokolü, Serra Otel’de şehit aileleri, şehit yakınları, gaziler ve gazi ailelerinin onuruna  iftar yemeği verdi.
2İftar yemeğine Vali İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli. Albay Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Özer, Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Yayınlar Daire Başkanı Yunus Akkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, EMŞAV Samsun Şubesi Başkanı Bilal Erim, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, ilgili kamu kurumlarının müdürleri ve davetliler katıldı. Masaları dolaşan protokol, şehit yakınlarına hal hatır sorarak onlarla yakından ilgilendi. İftar yemeğinden sonra konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, şehitlerin hayatını kaybettiği zaman değil, unutulduğu zaman öldüğünü belirterek iftar programında şehit aileleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
7- Boş kalıp haber24 SAAT SİZLERİN EMRİNDEYİZ
Daha sonra söz alan Samsun Valisi İbrahim Şahin ise, “Samsun’da şehit yakını olan herkesi burada görüyorum. Bu bizim mutluluk vesilemiz. Sizlere şükran duyuyorum. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Son dönemlerde şehit sayımız maalesef arttı. Ama bilin ki bunun sonu gelecek. Özellikle kararlı duruş, çabamız, yapılan mücadele bunların sonu getirecek. Bu ülke toprakları çok zor elde edildi ve sürekli dış güçler tarafından zorlanıyor. Yapılması gereken şey ciddi ve diri bir mücadeledir. Bunun da en yakın örneğini siz şehit ailelerinde görüyoruz. En yakınınızı toprağa veriyorsunuz. Şehit cenazelerini karşıladığımızda o anne ve babaların yaşadıklarını görerek hissediyorum. Sizi her gördüğümüzde sizlerle yeterince ilgilenemediğimizi söylüyorum. Ama bilin ki 24 saat sizlerin emrindeyiz. Siz vücudunuzun bir parçasını toprağa koyuyorsunuz. Onun için siz bizim için çok değerlisiniz. Terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz. 3Bu akşamki iftar yemeğine katıldığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi. Programın sonunda şehit çocuklarına oyuncak hediye edildi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum