Provokatif Oyunlara Gelmeyeceğiz!

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle Samsun’da kutlamalara vatandaşları davet ederek, “Provokatif oyunlara kesinlikle gelmemeliyiz

Provokatif Oyunlara Gelmeyeceğiz!
29 Nisan 2016 - 16:04
CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle Samsun’da kutlamalara vatandaşları davet ederek, “Provokatif oyunlara kesinlikle gelmemeliyiz. Bayramı bayram tadında kutlayacağız” dedi.
CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, ülke olarak zor günlerden geçildiğini belirterek, “1 Mayıs Emek ve Demokrasi Bayramı’nı, bayram tadında geçilmesi için hem vatandaşlarımız hem de emniyet güçlerimizin daha duyarlı olmaları gerekmektedir” dedi.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı için olabilecek kışkırtmalara dikkat çeken Türkel, “Dileğimiz ve isteğimiz 1 Mayıs'ın kimsenin canı yanmadan, adına yakışır bir şekilde bayram gibi kutlanması. Bazı siyasi parti yandaşlarının provokatif oyunlarının boşa çıkarılmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayısları özgürce ve gönlümüzce kutlayabilmemiz için geçmişte canı pahasına mücadele edenleri rahmetle anıyor, o günün mücadele ruhunu bugüne taşıyanları sevgiyle selamlıyor, herkesin evlerine bayramdan döner gibi mutlu, huzurlu dönmesini diliyor, yaşasın emeğin ve işçinin bayramı, yaşasın 1 Mayıs diyorum" diye konuştu.
1 MAYIS’I SAMSUN’DA COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ
1 Mayıs’ı Samsun’da coşkuyla kutlamaya hazırlandıklarını ifade eden Türkel, “AKP iktidarı gerginlik ve çatışma politikası ile gündemi değiştirmek için adımlar atmaktadır. Ancak dün olduğu gibi 1 Mayıs Emek ve Demokrasi Bayramı Samsun’da coşkuyla kutlamak için tüm hazırlıklarımız tamam. Parti üyelerimizin bu anlamlı bayramda kortejimize katılmalarını istiyorum. Gün birlik olma günüdür.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum