PTT'nin 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Adnan Sert ve çalışanları, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

PTT TEŞKİLATI 174 YAŞINDA PTT’nin 174

PTT'nin 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Adnan Sert ve çalışanları, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.
23 Ekim 2014 - 21:58
PTT TEŞKİLATI 174 YAŞINDA

PTT’nin 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Adnan Sert ve çalışanları, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

PTT’nin 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret eden PTT Başmüdürü Adnan Sert, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Kurum olarak Samsun’da müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Hizmet çeşitliliğimiz her geçen gün devamlı olarak artmaktadır. Tahsilât bankacılığının yanı sıra, PTT Kargo ve araç filomuzla birlikte Türk halkının hizmetindeyiz. Hizmet ağımız her geçen gün genişliyor. Otomasyon sistemimiz de her geçen gün yenileniyor. Modern kuruluş olma yolunda hızlı bir şekilde adım atıyoruz. Kuruluşumuzun 174. kuruluş yıl dönümünde bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise yaptığı konuşmasında, “Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Kuruluşunuzun 174. yılını yürekten kutluyorum. 174 yıldır bu topraklar üzerinde önemli hizmetler veren teşkilatımız son süreçte de gelişen teknolojiyle, ortaya çıkan yeni imkânlarla kendisini güçlendirerek bulunduğu hizmetleri daha etkin bir şekilde hayata geçirmek için gayret gösteren bir teşkilattır.

PTT, kargo taşımacılığında da önemli bir yer almaktadır. PTT teşkilatımızın hizmetleri arasında yer alan tahsilat işlemlerine de aracılık ediyor. Bu da kentlerin önemli merkezlerinde PTT şubelerinin olması nedeniyle vatandaşımıza kolaylık sağlıyor. Bu anlamda yürütülen hizmetler gerçekten çok önemlidir ve değerlidir. PTT teşkilatında görev yapan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarınızın devamını diliyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından PTT Başmüdürü Adnan Sert, PTT’nin 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle günün anısına Samsun Valisi İbrahim Şahin için özel hazırlanan, üzerinde pul logolarının resimlerinin bulunduğu bir vazo, özel pul logolarını içeren bir albüm ve çiçek takdim etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum