RAKİBİMİZİN KARŞISINDA KOTU BİR OYUN SERGİLEDİK

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Çarşamaspor’un Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Fatsa Belediyespor karşısında kötü  bir oyun sergiledik “dedi

RAKİBİMİZİN KARŞISINDA KOTU BİR OYUN SERGİLEDİK
28 Kasım 2016 - 17:56
7-bos-kalip-haberTürkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Çarşamaspor’un Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Fatsa Belediyespor karşısında kötü  bir oyun sergiledik “dedi.
LİDERLİK KOLTUĞUMUZU KORUYAMADIK
Fatsa Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergileyemediklerini belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Karşılaşmaya iyi başlayan taraf rakibimiz oldu ve ilk yarıda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise bulduğu bir gole daha durum 2-0 yaptı. Biz ise sadece penaltı golü ile Rakibimize cevap verebildik. Bu sonuçla mağlup olduk. Bu arada liderlik koltuğumuzu koruyamadık. Üzgünüz” diye konuştu.
BU MAÇA İYİ HAZIRLANMAMIZ GEREKİYOR
1926 Bulancakspor maçının hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını söyleyen Çarşamaspor’un Teknik Direktörü Durmuş, ”Ligin 5’inci sırasında bulunan rakibimizle hafta sonu deplasmanda karşılaşacağız ve bu maça iyi hazırlanmamız gerekiyor. İlk yaranın bitimine iki hata kaldı. 1926 Bulancakspor ile sahamızda onayacağım 13 Şubat Erzincan Gençlikspor maçlarını kazanıp yeniden liderlik koltuğumuza kavuşmayı hedefliyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum