RPOVAKASYONLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK...

İÇ GÜVENLİK PAKETİ İLE RPOVAKASYONLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK AK Parti'nin ilklerin partisi olduğunu söyleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç

RPOVAKASYONLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK...
12 Şubat 2015 - 10:53
İÇ GÜVENLİK PAKETİ İLE RPOVAKASYONLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK

AK Parti'nin ilklerin partisi olduğunu söyleyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, çıkarılacak iç güvenlik paketiyle birlikte vatandaşların özgürlüklerinin korunmasının yanında ülkenin malını, canını hiçe sayan provokatörlerin bundan sonraki süreçte gereken cezaları alacağını AK davanın bu süreçte kesinlikle sessiz kalmayacağını söyledi.

Milletvekili Aydın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Ne zaman ülkemizde olumlu bir rüzgar esse bunu çekemeyen dış güçler ve onların yurt içindeki kolları bu süreci Türkiye'yi bir kaos ortamına sürüklemek için sokaklara dökülerek vatandaşın canına, malına kast ediyor. Bunun son örneğini de 6-7 Ekim olaylarında gördük. Güneydoğu bölgesinde yaşayan insanlarımızın hayatlarını karartmak, Molotof kokteyli ile dükkânları yakmak ve ülkede bir otorite boşluğu yaratmak isteyenlere asla müsamaha gösterilmeyecektir. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da belirttiği gibi AK dava her daim vatandaşın yanında yer alacak ve ülkeyi karıştırmak isteyenlerin önüne set çekecektir."

İç Güvenlik Paketi'nin hükümetin öncelikleri arasında olduğunu kaydeden Aydın, yeni reform hamlesi ile Türkiye'nin paralel yapı, illegal çeteler ve gruplarla daha kararlı mücadele etmesinin önünü açacağını savundu ve "Türkiye 2023 vizyonuna giden süreçte tüm engellerin büyük bir sabırla ortadan kaldıracaktır ve geleceğe emin adımlarla yürüyecektir bundan kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum