SAADET PARTİSİ İLKELER PARTİSİDİR!

Saadet Partisi Samsun İl Divan toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi

SAADET PARTİSİ İLKELER PARTİSİDİR!
29 Nisan 2018 - 15:58
Saadet Partisi Samsun İl Divan toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Coşku ve heyecanın yüksek olduğu divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, “Milli Görüş, Saadet partisi ilkeler partisidir” dedi.
Fuar içi Star Toplantı Salonunda gerçekleştirilen divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulvahap Bilen, Kadın Kolları Başkanı Semra Odabaş, İlçe Başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda misafir katıldı.
Divanın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, “Bu siyasi hareketin teşkilatları öyle bir teşkilattır ki; mücadelesini, rakibini düşman olarak görüp mağlup etmek adına değil; sevgi ve şefkat ile onu içinde bulunduğu vahametten kurtarmak adına yapar” ifadelerini kullandı.
Bu teşkilatta uygulanacak kararlar taşra teşkilatlarının tüm sinir uçlarından başlayarak dalga, dalga genel merkeze ulaşan, genel idare kurulunda olgunlaştırılıp başkanlık divanında yoğrularak cem edilen ve en son yüksek istişare kurulunda vücut bulan kararlardır diyen Armutçu, konuşmasında şunları kaydetti;
“İstişareden çıkan sonuçlar ise; teşkilatçılar tarafından kendilerine göre farklı da olsa sanki kendi fikirleriymiş gibi kabul edilir ve takatlerinin sonuna kadar o karara teşkilatçılar olarak sahip çıkılır. Bu yüzdendir ki; Sosyal medya üzerinde paylaşımlarda oluşan farklılıklar, teşkilat içinde olanlarla alakalı değildir. Bizim kararlarımız nettir ve genel merkeze tam teslimiyettir. Sosyal medyada genel merkezin aldığı kararları beğenmeyip, otoriteyi kendinde gibi zannederek paylaşım yapanlara sesleniyorum. Sosyal medya kendi iç dünyamızda polemiğe düştüğümüz algıları paylaşma yeri değildir. Lütfen alınan kararları eleştirmek yerine kendimizi hesaba çekelim. Bizler adil olmayı kutsal bir görev kabul eden bir medeniyetin mensupları olarak gücün ve şartların etkisiyle gömlek değiştiren bir karakterin sahibi asla olamayız.
Gelin, etmeyin. Şu güzel ülkemin 80 milyon cefakâr insanları olarak bizler Bir kez de ateşi elimizle tutmadan gerçekleri görelim. Birbirimizi kandırmaya gerek yok. Geldiğimiz noktada ülkemizin hali bellidir. Ötekileştirmeyen her legal topluluğa eşit yaklaşan Milli görüşçü kardeşlerinize bir kulak verin, nefsinizi ayaklar altına alın ve tutun ellerimizden.
Sizin de bizim de kurtuluşumuz Saadet Partisinin göstereceği adayda birleşmek olacaktır. Tartışacakmışız, Kavgamı edeceğiz? Bırakın kavgalarımızı tartışmalarımızı 25 Haziran sabahına erteleyelim... Umutlarımızı öldürmeyelim...
Bizi arkamızdan hançerleyecek, ne kadar dost bildiğimiz kardeşlerimiz varsa şunu bilsinler ki; Bu ihanetin Hesabını bize değil, sonsuz güç ve kudret sahibi Allaha verecektir. Ya Rab, Bizi düzgün insanlarla karşılaştır.
El ele vererek hakkın üstün olduğu bir yolu yeniden çizmeyi nasip et.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum