Sadece Türkiye'nin Cumhurbaşkanı değil...

AK Parti’nin; Türkiye’nin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, 12 yılda Türkiye’nin IMF dilenciliğinden IMF’ye yardım eden ülke ko

Sadece Türkiye'nin Cumhurbaşkanı değil...
20 Mart 2015 - 19:59
AK Parti’nin; Türkiye’nin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, 12 yılda Türkiye’nin IMF dilenciliğinden IMF’ye yardım eden ülke konumuna geldiğini, milyarlarca dolarlık yatırımlara ve milyarlarca liralık hibe destekleri ile hortumculara değil, millete hizmet ettiklerini belirterek, AK Parti’nin farkının bu olduğunu söyledi.

Ayrıca Bayraktar, Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece Türkiye’nin değil, Türk dünyasının, İslam âleminin ve mazlumlarında Cumhurbaşkanı olduğunu kaydetti

“Çalışmalar, büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor”

AK Parti’nin, sadece Türkiye’nin değil bölgenin, İslam dünyasının ve dünyadaki tüm mazlumların umudu olduğunu dile getiren Bayraktar, “AK Parti’nin her kademesinde görev yapanlar bunun farkında ve büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmaya devam etmektedirler. Vatandaşlarımız bugüne kadar yapılan hizmetleri takdir etmiş, her türlü provokasyona, iftira ve karalama kampanyalarına pirim vermemiş ve AK Parti’ye sahip çıkmıştır. Milletin aklıyla, ferasetiyle alay edenler bu seçimlerde de milletimizden büyük bir tokat yiyecekler” dedi.

“AK Parti ihtiyaçtan doğdu”

AK Parti’nin ihtiyaçtan dolayı kurulduğunu da söyleyen Samsun Milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, “O günleri hatırlayın. Siyaset sahnesinde o kadar çok aktör vardı ki kimin ne yaptığı belli değildi. AK partiden önce de çok sayıda parti vardı. Bugün nerelerdeler bilen var mı? Onlar yani siyasetin itibarını yerle bir edenler, bununla kalmayıp vatandaşlarımızın ümitlerini yıkmaktan yakmaktan başka ne yaptı? Milyarlarca dolar bankalar hortumlanmadı mı? Koalisyon dönemleri ülkemizi içinden çıkılmaz noktalara sürüklenmedi mi? IMF kapılarında nasıl dilendiğimizi unutmayın. AK Parti böyle bir dönemde ihtiyaçtan kuruldu ve şartlarını günün koşulları içinde sonuna kadar zorlayarak ihtiyaçlara fazlasıyla cevap verdi, vermeye de devam ediyor. Bunun karşılığını da halk nezdinde her seçimde alıyor. Bugünde seçime dair değişen bir şey olamayacak. Çünkü AK Parti laf değil iş üretmek için çok çalışıp sürekli kendiyle yarışıyor” diye konuştu.

“AK Parti, ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor”

“IMF dilenciliğinden IMF’ye yardım eden ülke olduk” diyen Bayraktar, AK Parti’nin Türkiye’yi nereden alıp nereye götürdüğünün en güzel örneğini Samsun ölçeğinde 12 yılda sağlanan 903 milyon TL’lik nakit hibe desteği olduğunu dikkat çekti. Bayraktar, “Üretimden hasada, işlemeden satışa her aşama da üreticimizi destekledik. Mazot desteği, kimyevi gübre desteği doğrudan çiftçilerimize ödenirken, prim destekleri, hayvancılık, tohum ve fidan, tarımsal sigorta, toprak analizi, kırsal kalkınma ile de üretimi teşvik ettik. AK Parti’nin icraatları yazmakla bitmez. Ülkenin 12 yılda geldiği nokta her halde anlaşılmıştır. AK Parti, ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor. IMF dilenciliğinden IMF’ye yardım eden ülke konumuna, milyarlarca dolarlık yatırımlara, milyarlarca lira hibe desteklerine... Biz hortumculara değil, milletimize sevdalıyız. Ak Parti’nin farkı bu!” şeklinde konuştu.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum