SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret ettiler.

SADEF’den Togar’a Ziyaret  SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret ettiler

SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret ettiler.
16 Kasım 2014 - 21:57
SADEF’den Togar’a Ziyaret 

SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret ettiler.

İlimizin ve ilçemizin tanıtımı ve her alanda doğru olarak temsil edilmesi amacıyla yapılan tüm çalışmalara elimizden gelen tüm desteği sağlamaya hazırız diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde şunları dile getirdi. İlimizin ve ilçemizin tanıtımında reklam ve tanıtım çalışmalarının yanında dernekler ve sivil toplum örgütlerinin rolü çok önemli. Sivil toplum örgütleri gönüllülük esasına dayalı olarak faaliyet gösteren, bulunduğu bölgede belirlemiş oldukları tüzük çerçevesinde faaliyetler yürüten birlikteliklerdir. Bizlerde her koşulda sivil toplum örgütlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Faaliyetlerine, etkinliklerine katılıyoruz. SADEF Samsun Dernekler Federasyonu ilimizi tüm platformlarda temsil etmektedir. 55 öğrenci SADEF’le okuyor adlı bir çalışma yürütüyor. Bu çalışma tüm sivil toplum örgütlerine de örnek olabilecek bir çalışma. Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, yürütmüş olduğu çalışmalarda başarılar dilerim’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum