SAĞLIĞIN İÇİN SENDE ADIM AT

Atakum Masterler Koşu Grubu adına konuşan Dursun Şenol, ‘Cumartesi ve Pazar günleri Atakum Sahilinde yaptığımız koşulara herkesi bekliyoruz

SAĞLIĞIN İÇİN SENDE ADIM AT
16 Nisan 2018 - 12:42
Atakum Masterler Koşu Grubu adına konuşan Dursun Şenol, ‘Cumartesi ve Pazar günleri Atakum Sahilinde yaptığımız koşulara herkesi bekliyoruz. Sağlığın için sen de adım at!’ etkinliğine tüm Samsun halkını davet etti. 22 Nisan Pazar günü ikincisi koşulacak olan koşuya vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
İKİNCİSİ KOŞULACAK
‘Sağlığın için sende adım at’ etkinliklerinden ikincisinin düzenleneceği 22 Nisan Pazar günü Saat: 09.00’da Çobanlı İskelesi’nden başlayıp, Atakum sahilindeki yürüyüş yolu kullanılarak marinadan dönülecek ve aynı noktada sona erecektir. Birincisi 11 Mart 2018 Pazar günü yapılan etkinliğe sporcu gruplarının yanısıra, sabah koşusunu yapmak üzere sahile gelen vatandaşlardan da büyük bir katılım olmuştur. Etkinliklere her kesimden insanın katılması, koşulara heyecan ve ayrı bir güzellik katıyor.
22 NİSAN PAZAR GÜNÜ BULUŞALIM!
Grup adına konuşan Dursun Şenol, özellikle Cumartesi ve Pazar günleri Atakum Sahilinde yaptıkları koşuları yaygınlaştırmak istediklerini belirterek; ‘herkesi bu etkinliklere katılmaya bekliyoruz. Bu şekilde sağlık için insanları spor yapmaya özendirirken, sosyal ve sportif açıdan daha katılımcı bir ortamın oluşmasına katkıda bulunduğumuzu düşünüyoruz. 22 Nisan Pazar günü Atakum’un eşsiz sahilinde hep birlikte tüm Samsun halkı olarak yaza merhaba diyelim!’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum