SAĞLIK-SEN'DEN KÖKTAŞ'A ZİYARET

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretind

SAĞLIK-SEN'DEN KÖKTAŞ'A ZİYARET
26 Kasım 2015 - 21:46
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekili seçiminde Samsun'dan ikinci kez seçilen Milletvekili Fuat Köktaş'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri devam ediyor.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Milletvekili Köktaş'ı makamında ziyaret ederek 'Hayırlı Olsun' dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Milletvekili Köktaş, "AK Parti iktidarları olarak, insan merkezli anlayışımızla, fiziken ve ruhen sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlamak amacıyla Sivil Toplum Kuruluşlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişareli çalışmalarımız önümüzdeki süreçte de hız kesmeden devam edecektir.

Çünkü Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesini, aynı zamanda kalkınmada beşeri sermayenin oluşumu için de bir gereklilik olarak görüyoruz.

Sağlık alanında hizmet standardının sürdürülebilirliğini sağlamak ve yeni reformlarla hizmet kalitesini artırmak temel amacımızdır. Bu amaç doğrultusunda, bugüne kadar olduğu gibi sağlık alanındaki insan kaynağımızın ve hizmetlerin kalitesini sürekli arttırmak yine hedeflerimiz arasındadır" diyerek Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten ötürü teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum