SAHİL GÜVENLİK KOMUTANI TÜMAMİRAL HAKAN ÜSTEM VALİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ

TÜMAMİRAL ÜSTEM SAMSUN’DA SAHİL GÜVENLİK KOMUTANI TÜMAMİRAL HAKAN ÜSTEM VALİ AKSOY’U ZİYARET ETTİ Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u m

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANI TÜMAMİRAL HAKAN ÜSTEM VALİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ
20 Ağustos 2014 - 21:40
TÜMAMİRAL ÜSTEM SAMSUN’DA

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANI TÜMAMİRAL HAKAN ÜSTEM VALİ AKSOY’U ZİYARET ETTİ

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy tarafından karşılanan Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Aksoy ile birlikte valilik makamına geçti.

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem burada yaptığı konuşmasında, “Cumhuriyetimize giden yolda ilk adımın atıldığı Samsun'da olmaktan ve sizi ziyaret etmekten çok mutluyum, gururluyum. Sayın Valimize bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmasında, ”Sayın Komutanımız Tümamiral Hakan Üstem’i Samsun’da görmekten mutluluk duydum. Kendilerine  şehrimize hoş geldiniz diyorum. Bizleri ziyaretlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı simgeleyen bir şilt takdim etti. Vali Hüseyin Aksoy ise Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem’e üzeri Atatürk Heykeli kabartmalı bir tablo hediye etti.[gallery ids="11561,11562,11563"]

Ziyarete ayrıca Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki BODUR ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Marmara Boğazlar Harekât Şube Müdürü Sg. Alb. Murat Özer katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum