ŞAHİN ÖĞRETMENLER İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Vali İbrahim ŞAHİN, '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı desteğiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Serra Otel’de kıdemli öğretmenler için düzenlenen akşam

ŞAHİN ÖĞRETMENLER İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
25 Kasım 2015 - 10:05
Vali İbrahim ŞAHİN, '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı desteğiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Serra Otel’de kıdemli öğretmenler için düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

[gallery ids="39017,39018,39019"]

'24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla düzenlenen yemekte bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, “Bu gün bizlerle beraber olup davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anadolu Vakfı ile geçen sene başladığımız yürüyüşe yaklaşık 6 bin öğretmenimizin Sosyal Girişimcilik Proje Eğitimlerini tamamladık. Herkes bulunduğu yerde, bulunduğu mahallede, köyde, okulda, semtte bir sorunun çözümüne yardımcı olmalıdır. Herkes gücünün yettiği taşı kaldırmalıdır. Herkesin yapabileceği bir iş var. Herkes elini uzatsın, bu ülke bizimdir. Anadolu Holdinge ve Anadolu Vakfına teşekkür ediyoruz. Bu iş birliğimizin gelişerek devam etmesini diliyoruz. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” dedi.

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü Selim Güven yaptığı konuşmasında, “Vakfımız bu yıl 36. Yılını kutlamaktadır. Son üç yıldır insana yatırım ve insan kalitesi ön planda olduğu için vakıf olarak insan kalitemizi nasıl geliştirebiliriz diye düşündük. Gençlerimize ve gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimize yönelik çalışmalar yapmak için bir çaba içerisine girdik. Bunu yapmak için Sosyal Girişimcilik teması belirledik. Ben tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nilgün Yazıcı, Anadolu Grup Şirketlerinin karlarından ayırdıkları payla kurulan Anadolu Vakfı’nın vizyoner kurucularının kitaplarını Vali İbrahim Şahin’e takdim etti.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Şahin, “Sevgili Öğretmenler; öncelikle 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Eğitime verilen para hem boşa gitmiyor, hem yerini buluyor, hem de istediğiniz kadar paranız olsun nihayetinde insana yatırım yapmıyorsanız çok da bir anlam ifade etmiyor. Ne kadar çok para kazanırsan kazan bu paranın bir miktarını insana, güzel ve hayır işlerine yatırılması durumunda bunun verdiği haz çok büyük paralara değer. Anadolu Vakfı'na yaptıkları bu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ben tekrar değerli öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Yemeğe ayrıca, Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kamu kurum ve kuruluş müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, ilimizdeki okullarda görev yapan okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum