ŞAHİN SMMMO DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINDA

VALİ ŞAHİN SAMSUN SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI Vali İbrahim Şahin, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Cemal Yeşilyurt ko

ŞAHİN SMMMO DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINDA
09 Nisan 2015 - 11:20
VALİ ŞAHİN SAMSUN SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

Vali İbrahim Şahin, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Cemal Yeşilyurt konferans salonunda düzenlenen 'Oda Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası hizmet binasına gelişinde, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN, karşılama töreni sonrasında Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Oda Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Toplantının açılışında  Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından ilimizde yapılan çalışmalar ve düzenlenen etkinliklerle ilgili katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi.

Vali İbrahim Şahin toplantıda yaptığı konuşmasında, ’’Türkiye son yıllarda çok hızlı bir şekilde gelişiyor. Bu gelişme sürecine Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerimiz yaptıkları iş icabı çok önemli katkılar veriyor. Sizler sektörünüzle yaşanan sorunlarla ilgili bizleri bilgilendirdiğiniz takdirde, bizlerde bu sorunları gerekli yerlere iletme anlamında sizlere destek vereceğiz.

Gelecek yıllarda dünyanın nüfus bakımından en büyük ülkesinin, dünyanın en zengin ülkesi olacağı tahminleri yapılıyor. Bizde ülke olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında dünyanın ekonomik anlamda en gelişmiş ilk 10 ülkesi arasına girmeyi hedef koymuş bulunuyoruz. Sizlerin ülke olarak bu hedefe ulaşmamız konusunda önemli katkıları olacak.

Samsun çok güzel şehir. Samsun nüfus itibari ile ülkemizin 16.ncı, Karadeniz Bölgesinin en büyük şehridir. Ben Samsun’da görev yaptığım için büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizlerin hep birlikte ilimizin tanıtımını ve reklamını yapmamız gerekiyor. Samsun’un ekonomi, tarım ve turizm potansiyellerini mutlaka öne çıkarmamız gerekiyor. Bunun için kuzey komşumuz Rusya bizim için çok büyük bir avantaj. Bu avantajı iyi değerlendirmek adına bizlerin ve çocuklarımızın mutlaka Rusça öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Samsun’da sanayi konusunda çok iyi çalışmalar yapmamız gerekiyor. Samsun cerrahi aletlerin dünyada üretildiği üç yerden bir tanesi. Ben Samsun’da spor malzemeleri üreten tesislerin kurulması konusunda yatırımcıların teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Samsun bir spor kenti ve yapılan spor tesisleri ile bu yolda hızlı adımlarla ilerliyor. Samsun eğitim alanında da ülkemizin önemli şehirlerinden. Ondokuz Mayıs Üniversitemizin şu an 51 bin öğrencisi var. Üniversitemizde şehrimizin gelişmesi adına bizlere önemli katkılar sağlayacaktır. Samsun’daki güzellikleri beraber yaşadığımız için ve beni bugünkü toplantınıza davetinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’ dedi.

Vali Şahin’in konuşmalarının ardından Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar tarafından günün anısına Valimiz Sayın İbrahim Şahin’e bir müzik enstrümanı takdim edildi.

Toplantı sonrasında Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası hizmet binasını gezen Vali Şahin’e hizmet binası ile ilgili Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından bilgi sunuldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum