SAKLI CENNET AŞIĞI

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden seçim çalışmaları kapsamsında  Ayvacık İlçesini ziyaret etti

SAKLI CENNET AŞIĞI
20 Mayıs 2015 - 09:23
Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden seçim çalışmaları kapsamsında  Ayvacık İlçesini ziyaret etti. İlçeye  bağlı Şenpınar Mahallesi, Gülpınar Mahallesi, Osmanlı Mahallesi ve Eynel Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Kamuran Özden Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı  Kadir Kızılkan, Belediye Meclis Üyeleri Ali Yiğit, Yılmaz Ersoy, Cemal Güler, Hüseyin Aksoy, Cevdet Yalçıntaş, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Duman, Gençlik Kolları Başkanı Servet Ünlü ve Ak Parti ilçe teşkilatı eşlik etti.
Gittiği mahallede ilgi ile karşılanan Kamuran Özden çok mutlu olduğunu dile getirerek “Ayvacık benim memleketim ben sizden biriyim. Ayvacık’ın aşığıyım. Sadece seçim zamanı kapınızı çalmıyorum daha önce görev yaptığım Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevimi aktif bir şekilde devam ettirirken de birçok kez Ayvacık’a hizmet için geldim. Bugünde hem memleketimi kardeşlerimi ziyaret etmek hem de sizlerden kardeşinize destek çıkmanızı istemek için geldim. Ayvacık için yapacağımız daha çok işimiz var. Su Sporları ve Kültür Merkezimiz, Kapalı Spor Salonumuz, Şehir Stadımız bunlar yaptıklarımız. Yolun çok başındayız, Turizm Bölgesi olan bu doğa harikası ilçeyi dünyaya tanıtarak doğa güzelliğinin yanı sıra spor kompleksleri  ile spor ilçesi kimliği vereceğiz. Yolun çok başındayız. Hedeflerimiz hayallerimiz büyük ve bu hedeflere hep beraber yürüyeceğiz. Hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki sizlerin destekleri ile 2015 seçimlerinden yüzümüz ak çıkacağız” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Belur  “Saygı değer büyüğüm, kıymetli abim Sn. Kamuran Özden’in ne zaman kapısına ilçemiz için bir rica ile gittiysek bizleri boş geri çevirmedi. Bu İlçede emeği çok, gerçek bir Saklı Cennet aşığı. Ayvacık’a hizmet etmekten hiç yılmayan, her zaman ilçemize hizmetin en fazlasını isteyen saygı değer biridir. Önce Allah sonra siz değerli ilçemin güzel insanlarının desteği ile 2015 seçimlerinde Sn. Kamuran Özden abimizi Meclise göndererek ilçemize hizmetlerin en güzelini alacağız. Göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Mahalle ziyaretlerinden sonra ilçe Kaymakamlığının ve Belediyenin organize ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçede düzenlenen meşale yürüyüşü ve konsere katılan Özden daha sonra Ayvacık İlçesinden ayrıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum