SAKLI CENNET RAKİBİNİ 2-1 LE GEÇTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3

SAKLI CENNET RAKİBİNİ 2-1 LE GEÇTİ
31 Ocak 2016 - 16:57
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 4. Grupta  Ayvacık İlçesini temsil eden Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı ligin 2. Yarısına hızlı başladı. 1 maç eksiği ile ligin 2. Yarısına başlayan bayan futbol takımı oynadıkları ilk karşılaşmada galibiyeti göğüslediler.
Galip Öztürk Şehir Stadyumunda saat 12.00 da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.
Maçın 2. Yarısı kıyasıya yapılan mücadele ile geçti. Bu mücadelenin kazananı Saklı cennetin melekleri oldu. 56. dakikada Merve Kurtoğlu’nun  80. Dakikada Ebru Bayraktar’ın attığı gollerle skoru 2-0 yaptı. Daha sonra kalesinde gördüğü golle müsabaka 2-1 lik skorla sona erdi.

[gallery ids="43598,43599,43600"]
Karşılaşmayı 2-1 kazanan Saklı Cennetin melekleri Kadınlar 3. Lig 4. Grup 2. Yarıdaki ilk müsabakaya ev sahipliği yaptıkları maçı galibiyetle sonuçlandırdılar.
Maç sonrası bayram yerine dönen stadyum taraftarların kızlara yaptığı tezahüratla inledi.
Yoğunluğu sebebi ile karşılaşmayı izleyemeye gelemeyen ve İlk günden itibaren bayan futbol takımına desteğini esirgemeyip daima yanlarında olan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur; “Kızlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bir işe inanmak başarmanın ayrısıdır biz kızlarımıza ilk günden itibaren inanıyor ve destekliyoruz. Bu takım gün gelecek çok iyi yerlerde olacak buna inancım tamdır” dedi.
Karşılaşmayı; Ayvacık Belediye Başkan Yardımcısı  Refahittin Şencan, Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı Mahmut Beyazoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Telat Aktaş, Belediye Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat ve çok sayıda taraftar izlemeye geldi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum