SALIPAZARINDA AKİF İLE BİR DERS

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anlama etkinlikleri çerçevesinde Samsun Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenle

SALIPAZARINDA AKİF İLE BİR DERS
29 Aralık 2015 - 21:42
Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anlama etkinlikleri çerçevesinde Samsun Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen  "Akif ile Bir Ders" tiyatro gösterisi sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki seans gösteri ile gerçekleştirildi.
Samsun tiyatroları tarafından Samsun Gençlik Merkezlerinin destekleriyle oynanan tiyatro gösterisinde milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un şahsiyeti, karakteri ve hizmetlerinin anlatıldığı tiyatro oyunu izleyen herkes tarafından tam not aldı.

[gallery ids="41365,41366,41367"]
BAKAN TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞTI
Oyunu izlemeye Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da twitter hesabından etkinlik fotoğraflarını paylaştı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam," Amacına ulaşan etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçe gençleri için buna benzer etkinliklerin faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu gibi imkânlar çerçevesinde devam etmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum