Salonda İncelemelerde Bulundu

BAŞKAN SARICAOĞLU, DÜĞÜN SALONUN DA İNCELEMELERDE BULUNDU! Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ”İlçemizde yapımı hızlı bir şekilde devam eden düğün salonunda  incelemelerde

Salonda İncelemelerde Bulundu
02 Aralık 2015 - 17:53

BAŞKAN SARICAOĞLU, DÜĞÜN SALONUN DA İNCELEMELERDE BULUNDU!
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ”İlçemizde yapımı hızlı bir şekilde devam eden düğün salonunda  incelemelerde bulunduk” dedi.
Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı’nda hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkilerden bilgiler  alan  Başkan.Sarıcaoğlu; "İlçemizde çok büyük bir eksiklik olan düğün salonu sorunu Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile çözüyoruz. Çok yakın zamanda açılışını yapacağımız düğün salonunda çalışmalar çok hızlı ilerliyor" dedi.
DÜĞÜN SALONUMUZ BİN KİŞİLİK
Hava şartları el verdiği süreçte çalışmalar hızlı bir şekilde ilerlediği kayıt eden Başkan Sarıcaoğlu " Yılbaşına açmayı planlıyoruz. Düğün salonunun yapılacağını duyan Samsundaki vatandaşlarımız telefonla beni arayıp şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyor. 1000 kişi kapasiteli düğün salonumuzun sonuna geldik. Yetkililerden gerekli bilgileri aldım çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesi beni heyecanlandırdı " diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum