SAMGİAD'dan Baro Yönetimine Aday Üye Avukatlara Destek

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Aytekin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, üye avukatlarla bir araya gelerek Samsun Barosu seçimlerinde yönetime aday olan dernek üyesi avukatlara destek verdi.

SAMGİAD'dan Baro Yönetimine Aday Üye Avukatlara Destek
07 Ekim 2024 - 20:49
SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dernek üyesi avukatlarla dernek çalışma ofisinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıda Samsun Barosu seçimlerinde baro yönetim kuruluna aday olan avukatlar Murat Can Telli ve Gürcan Kayar'a destek kararı alındı.
Kahvaltıda bir konuşma yapan SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir, avukatlık mesleğinin önemine değinerek, ''Avukatlık mesleği yargının olmazsa olmazıdır. Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmetini gören avukatlar, müvekkillerini yargı organlarında temsil ederler. Bu anlamda derneğimiz üye avukatlarımızla bir araya geldik. Avukatlık mesleği üzerine değerlendirmeler yaptık. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Samsun Barosu seçimlerinde, yönetim kuruluna aday olan üyelerimiz Murat Can Telli ve Gürcan Kayar'ı destekliyoruz. Çıktıkları yolda kendilerine başarılar diliyoruz. SAMGİAD olarak üye avukatlarımızın yanındayız'' dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum