ŞAMPİYON ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ

Çarşamba kaymakamlığı ile Gençlik hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğü tarafından İlçede ki kurum ve kuruluşlar, okullar, özel şirketler, arasında düzenlenen Futsal turnuvası final müsabakaları ile tamam

ŞAMPİYON ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ
07 Nisan 2016 - 09:58
Çarşamba kaymakamlığı ile Gençlik hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğü tarafından İlçede ki kurum ve kuruluşlar, okullar, özel şirketler, arasında düzenlenen Futsal turnuvası final müsabakaları ile tamamlandı.
KUPA MADALYA VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
12 takım 120 sporcu katılımları ile 4 hafta süren kurumlar arası futsal turnuvası güzel bir final ile sonuçlandı. Üçüncülük müsabakasında Anadolu gençlik Derneği ,Müftülük takımını 9-6 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu final müsabakasında ise Çarşamba  Devlet Hastanesi ,İmam Hatip Ortaokulu'nu 3-0 gibi net bir skorla yenerek turnuvanın şampiyonu olurken İmam hatip ortaokulu 2'inci oldu. müsabakalardan sonra dereceye giren takımlara kupa, madalyaları ve çeşitli hediyeler verilirken diğer katılan takımlara turnuvanın anısına kupa ve plaket verildi. Yapılan ödül töreninde katılan takımlara turnuvanın anısına kupalarını Gençlik Merkezi müdürü Ramazan Katoğlu verirken turnuvaya katkı ve desteklerinden dolayı Çarşamba Gazeteciler cemiyeti başkanı Faruk Tak'a plaketini Çarşamba Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın verdi. Turnuvanın 4'üncüsü olan Müftülük takımına kupa madalya ve ödüllerini çarşamba spor kulüp başkanı Hasan Gümüş verdiler. turnuvanın 3.ncüsü olan Anadolu gençlik derneği takımına kupa madalya ve ödüllerini Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Turan Bilgili taktım etti. Turnuvanın 2'icisi olan İmam Hatip Ortaokulu takımına kupa madalya ve ödüllerini İlçe müftüsü Osman Karagöz verirken 2016 yılı kurumlar arası Futsal şampiyonu olan Çarşamba Devlet Hastanesi, kupa madalya ve ödüllerini ilçe kaymakamı  Caner Yıldız'ın elinden aldılar .

[gallery ids="48038,48034,48035,48036,48033"]
GÜZEL BİR KAYNAŞMA ORTAMI SAĞLANDI
ilçe kaymakamı Caner Yıldız ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Turnuvanın oldukça centilmenlik içerisinde geçtiğini belirterek birlik ve beraberliği geliştirmek için bu tür faaliyetleri sürekli hale getireceğiz kurumlar arasında tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amacıyla düzenlenen turnuvanın amacına ulaştığını görüyorum ve kurumlar arası salon futbolu futsal turnuvası Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğünce ilçemizde ilk defa düzenlendi. Futsal turnuvasında kurumlar birbirleriyle kaynaşıp, centilmence mücadele etme fırsatı bulduğunu bir kez daha vurguluyorum. Bu tür organizasyonlara güzel bir kaynaşma ortamı sağlandı. Bu Turnuvada kaybedenin yok ve  burada önemli olan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmektir. Turnuvaya katılan bütün takımlara ve turnuvanın hazırlanmasında başta Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın ve personellerine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Köksal Öner
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum