ŞAMPİYON ÇARŞAMBA

Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe müdürlüğü tarafından Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık ilçelerini kapsayan kurum temsilcileri Cumhuriyet kupası futbol turnuvası final maçı

ŞAMPİYON ÇARŞAMBA
02 Kasım 2017 - 22:27
Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe müdürlüğü tarafından Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık ilçelerini kapsayan kurum temsilcileri Cumhuriyet kupası futbol turnuvası final maçı ile sona erdi.
KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ.
Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun ili doğu ilçeleri arasında idari amirlerinin karşılaştığı futbol turnuvası Dikbıyık suni çim sahasında güzel bir final ile sona erdi. Üçüncülük müsabakasında Ayvacık, Terme takımını 7-3 yenerek turnuvanın üçüncüsü olurken  final müsabakasında ise Çarşamba, Salıpazarı’nı 3-1 gibi net bir skorla yenerek turnuvanın şampiyonu oldu müsabakalardan sonra kupa ve madalya törenine geçildi  Terme takımına, il genel meclis üyesi Fikret Oy, Ayvacık takımına Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Salıpazarı takımına Çarşamba, Kaymakamı Mustafa Güney, verirken turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Çarşamba takımına Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül verdi.
17 İLÇE İLE YAPMAYI HEDEFLİYORUZ
Çarşamba gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın, "Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeniyle bu yıl  ilk defa 4 ilçenin kurum idare amirleri arasında ilçemizde bu turnuva düzenlendik. seneye tüm ilimizi kapsayacak şekilde 17 ilçe ile yapmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirilen bu turnuvanın kaybedeni olmadı. İlçelerimizin kurum idare amirleri arasında dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik centilmenlik çerçevesinde geçerek amacına ulaştı katılan katkıda buluna 4 ilçemizin tüm kurum idare amirlerimize emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum