ŞAMPİYON MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı okulu sporları Yıldız Erkek Futsal final müsabakaları Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan maçlar sonucunda tamamlandı

ŞAMPİYON MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
30 Aralık 2015 - 21:46
Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı okulu sporları Yıldız Erkek Futsal final müsabakaları Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan maçlar sonucunda tamamlandı.

[gallery ids="41448,41449,41450"]
MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU PENALTILARLA
Üçüncülük karşılaşmasında Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu 3  Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu  2 Final Müsabakasında Gazi Osman Paşa Ortaokulu ile Mustafa Kemal Ortaokulu arasında gecen maç 0 – 0 sona erdi. Penaltılar sonucunda 3-2 mağlup etmeyi başaran Mustafa Kemal Ortaokulu kazanan taraf oldu. Bu sonuçlara göre Hacı Yılmaz Ortaokulu İlçe Üçüncüsü Olurken Gazi Osman Paşa Ortaokulu da İkinci sırada yerini aldı. Mustafa Kemal Ortaokulu da İlçe şampiyonu olmayı başardı.

[gallery ids="41445,41446,41447"]
KUPA VE MADALYALARI TÖRENLE VERİLDİ
Dördüncü sırada yerini alan Çarşamba İmam Hatip Ortaokuluna kupa ve madalyaların Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu Müdürü Hasan Demir Verdi Üçüncülükle yetinen Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokuluna kupa ve madalyalarını Mustafa Kemal Orta Okulu Okul Müdürü Adem Zorlu taktım etti. İkinci olan Gazi Osman Paşa Ortaokuluna kupa ve madalyalarını Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz İlkay Aydın verirken ilçe şampiyonu Mustafa Kemal Ortaokulu takımına kupa ve madalyalarını veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir Yaptığı Konuşmada ,”Okul sporlarındaki başarılı organizasyonlarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, a okul müdürlerine beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür ediyorum “ dedi.
OKULLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz İlkay Aydın, ”İlçe müdürlüğü olarak centilmence mücadele eden bütün okul takımlarımıza okul İdarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerimize, okul sporları koordinatörlerimize, personellerimize ve emeği gecen herkese teşekkür Eder, Samsun da yapılacak olan Yıldız Erkek Futsal şampiyonasında İlçemizi temsil edece olan k takılarımızdan  Mustafa Kemal Ortaokulu, Gazi Osman Paşa Ortaokulu ile Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokuluna  başarılar diliyorum ”diye  konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum