Şampiyonlar Havalimanında Karşılandı!

Macaristan'da düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasından madalyalar ile Samsun'a dönen başarılı sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Havalimanında çiçekler ile karşılan

Şampiyonlar Havalimanında Karşılandı!
03 Eylül 2019 - 10:41
Macaristan'da düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasından madalyalar ile Samsun'a dönen başarılı sporcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Havalimanında çiçekler ile karşılandı.
SAMSUN'A MUHTEŞEM DÖNDÜLER
Macaristan'ın Göyr kentinde 23 Ağustos - 1 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında Milli Takım sporcularımızdan; 60 Kg'da Devrim Aydın altın madalya, 63,5 Kg'da Yunus Ercin gümüş madalya, 48 Kg'da Gizem Kocaoğlu gümüş madalya, 70 Kg'da Beyza Aydın bronz madalya kazanarak Samsun'a döndüler. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Başarılı sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
MİLLİ SPORCULARDAN TEŞEKKÜR
Yaşadıkları heyecanı Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu ile paylaşan sporcular," Anlı şanlı Bayrağımızı göklere çekerek ve İstiklal Marşımızı uluslararası arenada okutup, şehrimizi ve ülkemizi başarı ile temsil ettiğimiz için çok mutluyuz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sayın Valimiz Osman Kaymak ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu'na. Kick Boks Karadeniz Bölge Başkanı Samsun il Temsilcisi Sayın Üzeyir Kodan’ada teşekkür ediyoruz“ dedi.
Köksal ÖNER

[gallery ids="115296,115295,115292"]

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum