SAMSUN ATA SPORUNA EV SAHİPLİĞİ YPTI

SAMSUN ATA SPORUMUZ YAĞLI GÜREŞ MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN, Samsun Din Görevlileri Derneği tarafından Doğupark Amfi Tiyatro’da düzenlenen 19

SAMSUN ATA SPORUNA EV SAHİPLİĞİ YPTI
08 Mayıs 2015 - 10:04
SAMSUN ATA SPORUMUZ YAĞLI GÜREŞ MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN, Samsun Din Görevlileri Derneği tarafından Doğupark Amfi Tiyatro’da düzenlenen 19. Geleneksel Yağlı Güreş müsabakalarını izledi.

Samsun Din Görevlileri Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri  kapsamında, Doğupark Amfi Tiyatro’da düzenlenen müsabakalara ülkemizin çeşitli illerinden  çok sayıda güreşçi katıldı.

Vali, protokol üyeleri ve çok sayıda güreş severin ilgi ile izlediği  geleneksel yağlı güreş müsabakalarında, ilimizde  Ata Sporumuz olan yağlı güreş organizasyonlarına verdiği desteklerden dolayı Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a, Türkiye Güreş Federasyonu Karadeniz Bölge Sorumlusu Mustafa Demirkıran tarafından plaket takdim edildi.

[gallery ids="26975,26976"]

Daha sonra Baş Pehlivanlar kategorisinde birinci olan Samsun Bölgesinden Şaban Yılmaz, ikinci olan Antalya Bilgesinden İsmail Erkal, üçüncü olan Antalya Bölgesinden Mustafa Kemal Kabadayı ve Çorum Bölgesinden Murat Gençtürk’e madalyaları Samsun Valisi İbrahim Şahin ve protokol üyeleri tarafından verildi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum