SAMSUN BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMADI

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun düzenlediği İller Arası Masa Tenisi Grup eleme maçları son gün oynanan final müsabakaları ile son buldu

SAMSUN BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMADI
22 Nisan 2016 - 09:29
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun düzenlediği İller Arası Masa Tenisi Grup eleme maçları son gün oynanan final müsabakaları ile son buldu.

[gallery ids="48971,48970,48972"]
YENİ DOSTLUKLARA BAŞLANGIÇ YAPTILAR
Mustafa Dağıstanlı  Masa Tenisi Salonunda düzenlenen ve üç gün süren müsabakalar zevkli, çekişmeli ve centilmence görüntülere sahne oldu. Farklı illerden gelen KYK öğrencileri turnuva boyunca birbirleriyle tanışıp kaynaştılar ve yeni dostluklara başlangıç yaptılar. Turnuva sonunda  gençler ayrılığın o hüzünlü anını yaşarken duygularını belli etmemeye çalışsalar da gözyaşlarına hâkim olamadılar.
SAMSUN KYK RAKİPLERİNE ŞANS TANIMADI
Üç gün süren müsabakalar boyunca farklılığını ortaya koyan Samsun Bay ve Bayan KYK takımı son günkü final müsabakalarında da rakiplerine şans tanımadı. Turnuva boyunca hem bayan hem de erkek grup maçlarında üstün oyununun karşılığını birinci olarak aldı. Samsun KYK bay ve bayan takımları turnuvayı birinci bitirerek 9-14 Mayıs tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak İller Arası KYK Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
MADALYA, PLAKET VE KUPALARI TAKDİM EDİLDİ
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde sporculara KYK Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Bölgesi Ulusal Hakemleri Akın Kayhan ve Özkan ZoraL tarafından madalya, plaket ve kupaları takdim edildi. Ödül töreninde konuşma yapan KYK Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu "Spor dostluk ve kardeşlik için bir araçtır. Burada dostça zaman geçirdik, eğlendik, yeni dostluklar edindik, zaten sporun da genel amacı budur. Yarışmaya iştirak eden tüm takımları tebrik ettiğini ve başka turnuvalarda da kendilerini tekrar Samsun'da misafir etmekten onur duyacağı z komşu illerden gelen takımlara iyi yolculuklar diliyorum” dedi.
TURNUVANIN BİRİCİLERİ SAMSUN'DAN
Altı bayan yedi erkek takımının katıldığı ve 52 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Bayanlarda 1’inci Samsun KYK 2’inci Sinop KYK 3’üncü Tokat KYK ve 4’üncü Trabzon KYK takımı olurken Erkeklerde ise 1’inci Samsun KYK 2’inci Gümüşhane KYK,  3’üncü Trabzon KYK ve Ordu KYK 4’üncülükle yetindi
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum