SAMSUN BUZ SPORLARINA HAZIRLANIYOR

Samsun’da  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Buz Pateni Salonu hizmete girmek için gün sayarken, Karadeniz’de ve Samsun’da bir ilk gerçekleştirilerek  Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

SAMSUN BUZ SPORLARINA HAZIRLANIYOR
12 Kasım 2017 - 07:32
Samsun’da  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Buz Pateni Salonu hizmete girmek için gün sayarken, Karadeniz’de ve Samsun’da bir ilk gerçekleştirilerek  Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Samsun Uğur Okulları arasında Buz Sporları protokolü imzalandı.
Uğur Okulları öğrencilerine imza töreni öncesi Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Buz Sporları Antrenörü Melda Ela Uçar, Buz Sporlarının Türkiye’deki durumu ve buz sporlarının çeşitlerini anlatarak bilgilendirme yaptı. Protokol imza töreni, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Samsun Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Seyitahmet Sulubey arasında imzalandı.
BUZ SPORLARI SİZLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK
İmzalanan protokol öncesi spor ve sporcu olmanın öneminden bahseden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz,” Hayata atılmanın ilk basamaklarını okuduğunuz okullarınızda yoğun bir şekilde emek vererek gösteriyorsunuz. Şunu bilmenizi  isterim  şuan beşinci üniversiteyi okuyan bir büyüğünüz olarak çok açık ve net olarak söylüyorum spor hayatım hiç bitmedi ve hala sporun içerisinde bulunuyorum. Spor yapan insanların daha çabuk karar verebilen, bir takım beyinsel fonksiyonlarının daha farklı çalıştığını düşünenlerdenim. Buz sporları saniyenin çok kısa diliminde karar vermek zorunda olduğunuz hızlı sporlardandır. Buz sporları sizlerin gelişimine katkı sağlayacağından hiç şüphem yok ”diyerek derslerinde ve spor hayatlarında başarılar diledi.
Konuşmaların ardından anasınıfı öğrencileri İl Müdürü Karayılmaz’a arkasında adının yazılı olduğu forma hediye etti. Uğur Okulları Spor Kulübü buz sporları branşında, Artistik Buz Pateni, Buz Hokeyi ve Sürat Pateni olmak üzere 3 farklı branşlarında faaliyet gösterecek.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum